Greșelile care te împiedică să obții buclele perfecte

Cu toată inspirația oferită de celebrități, cu toate tutorialele video și toate produsele care îți promit rezultate uimitoare, tot nu reușești să obții acele bucle perfecte pe care ți le dorești. Înainte de a da vina pe produse, începe prin a analiza greșelile pe care le faci.

Ondulatorul de păr ridică destule probleme de folosire. Cum îl alegi să fie potrivit pentru părul tău? Cum îi setezi temperatura potrivită? În ce poziție îl ții pentru a obține buclele dorite? În plus, se adaugă și folosirea produselor de styling potrivite și ordinea în care ar trebui aplicate. Deja nu mai pare atât de ușor să îți ondulezi părul, nu-i așa?

Nu este cazul să renunți. Cel mai simplu mod de a învăța cum să faci un lucru bine este să afli mai întâi ce greșeli să nu faci. De aceea noi am făcut o listă cu cele mai comune greșeli pe care le faci atunci când îți ondulezi părul.

Intră în galeria foto și află ce greșeli îți sabotează acele bucle perfecte, inspirate de pe podiumul prezentărilor Victoria’s Secret!

Foto: Hepta, Northfoto

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro