greșeală de pensare

Greșeala surprinzătoare pe care o facem toate când ne pensăm sprâncenele

Trăim într-o perioadă în care machiajul tău poate fi complet distrus dacă sprâncenele nu sunt perfect pensate, aranjate și machiate. Atunci când nu avem deja programare la salon, încercăm să îndepărtăm singure câteva dintre firele răzlețe care ne strică look-ul. Și dacă ai stat măcar o dată cu penseta și oglinda în mână încercând să te pensezi singură, cu siguranță ai făcut această greșeală surprinzătoare.

Chiar dacă ai petrecut ore întregi amestecând fardurile pe pleoape, ascuțind perfect codița de eyeliner și conturând fără greșeală buzele, dacă sprâncenele tale nu arată bine, tot look-ul este ruinat. Uneori, având penseta în mână, avem tendința să exagerăm și să subțiem prea tare sprânceana. Iată greșeala pe care o facem cu toatele, care ne împinge mereu să pensăm prea mult.

Greșeala de pensare pe care o facem toate

Potrivit expertei Sania Vucetaj din New York, greșeala de pensare pe care o facem toate este aceea că folosim o lumină prea puternică. Sania a explicat pentru Refinery 29 că ar trebui, de fapt, să ne pensăm sprâncenele într-o lumină difuză. Iată și explicația: „Cu cât ai mai multă lumină, cu atât sunt mai multe șanse să pensezi prea mult și să devii obsesivă. Clientele mele care locuiesc în zonele suburbane au acea lumină naturală, intensă, care intră pe geam și le cauzează să penseze prea mult, rezultând în sprâncene mai subțiri”.

Cine ar fi știut? Mai poți evita această greșeală de pensare și dacă urmezi ghidul nostru: cum să îți pensezi sprâncenele în funcție de forma feței și ce culoare trebuie să aibă sprâncenele în funcție de nuanța părului. Totuși, dacă nu ai încredere că poți face o treabă suficient de bună, mai bine îți lași sprâncenele pe mâna unei profesioniste și îți faci o programare la salon. Majoritatea au pagini de social media unde publică fotografii cu rezultatele lor, așa că vei putea vedea dinainte o aproximare a rezultatului.

Foto:

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com