Globurile de Aur 2018: cele mai frumoase machiaje și coafuri de pe covorul roșu

Globurile de Aur 2018 ne-au încântat aseară privirile cu aparițiile actorilor noștri preferați, iar ochii noștri au fost ațintiți asupra coafurilor și machiajelor glam de pe covorul roșu. Le-am analizat pe toate și ți le arătăm acum pe cele care ne-au cucerit!

Am așteptat cu nerăbdare debutul sezonului de evenimente de decernare a premiilor pentru a ne bucura de doza de inspirație oferită de look-urile vedetelor de pe covorul roșu. Globurile de Aur au dat startul, iar noi, pasionatele de beauty, ne declarăm încântate de ceea ce am văzut!

 Machiaje la Globurile de Aur 2018

Celebritățile au ales să protesteze împotriva hărțuirii sexuale și a inechității de gen de la Hollywood purtând ținute negre. Pentru a le completa, actrițele au mizat pe naturalețe: machiaje naturale, fresh, cu accent pe tenul impecabil și pe privirea conturată discret. Asta nu înseamnă că nu am ochit și câteva machiaje smokey eyes seducătoare sau cu buze în culori intense.

Coafuri la Globurile de Aur 2018

Coafurile nu au fost nici ele mai prejos și au urmat aceeași linie, naturală și relaxată. Am avut ocazia să vedem o mulțime de bucle lejere, boburi ondulate, cocuri messy, accente împletite, toate adaptate într-un mod cât se poate de elegant pentru a completa perfect ținutele somptuoase.

Celebritățile ne-au confirmat din nou regula sfântă „Mai puțin înseamnă mai mult”. Chiar și look-urile cele mai simple au fost adaptate într-un mod cât se poate de elegant pentru a completa perfect ținutele somptuoase.

Iată care sunt câștigătoarele noastre în ceea ce privește machiajul și coafura de pe covorul roșu de la Globurile de Aur 2017! Intră în galeria foto și descoperă-le!

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro