Glass skin: noul trend coreean de skincare care face furori

Glass skin: noul trend coreean de skincare care face furori

Știm deja că femeile din Coreea sunt obsedate după îngrijirea pielii și au rutine elaborate de skincare. Însă ultimul trend după care coreencele sunt obișnuite duce totul la un alt nivel: „glass skin” este scopul lor acum.

Ți-ai putea închipui o piele care să semene la textură și la strălucire cu un panou de sticlă? Nici noi nu am avut idee cum ar arăta, până când nu am văzut coreence care chiar au reușit să obțină acest efect. „Glass skin” este acum scopul în materie de skincare în Coreea, este un fel de piele ideală în viziunea lor. Perfect netedă, fără pori, hidratată optim și cu o strălucire uniformă – așa ar trebuie să arate „glass skin”.

Însă cum se obține acest efect? Secretul stă în stratificarea produselor (exact ca în cazul tehnicii 7 Skin). Aplicând mai multe straturi de produse hidratante și neapărat măști constante, pielea va arăta mai luminoasă și mai tonifică.

Adepții pielii cu efect de sticlă au și anumite produse preferate care îi ajută să obțină acest efect. Unul dintre ele este Watermelon Glow Sleeping Mask, o mască de noapte de la brandul Glow Recipe. În Coreea există chiar un brand cu acest nume: Yuripibu, care se traduce exact prin „glass skin”.

Tu ce părere ai de acest efect al pielii?

Foto: PixelFormula

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro