#glamourromanianbeauty

#GlamourRomanianBeauty: campania care celebrează frumusețea româncelor

Glam girls, de astăzi dăm startul unei campanii speciale care își propune să celebreze frumusețea româncelor într-o manieră modernă. Estée Lauder ni s-a alăturat în căutarea acelor real women pe care să le transformăm în amazing models!

Nu este un lucru nou: româncele sunt frumoase. Iar GLAMOUR, împreună cu Estée Lauder, și-a propus să transpună asta într-o campanie inedită care să celebreze frumusețea româncelor în toate formele ei. #GlamourRomanianBeauty caută tipologii aparte de frumusețe și își dorește să provoace femei obișnuite, a căror ocupație nu are nimic de-a face cu modelling-ul, să devină modele pentru o zi.

Răspunde afirmativ aceastei provocări, înscrie-te la casting, iar dacă vei fi aleasă finalistă, vei fi protagonista unui tutorial de machiaj realizat împreună cu Estée Lauder și a unui shooting profesional.

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie

Cititoarele GLAMOUR sunt invitate sa se înscrie în concurs postând pe pagina personală de Facebook sau de Instagram o fotografie cu ele, însoțită de hashtagul #glamourromanianbeauty.

Înscrierea în concurs are loc în perioada 3 – 17 octombrie.

În săptămâna 18-24 octombrie, redacția GLAMOUR va alege 9 finaliste și le va anunța printr-un articol postat pe site-ul www.glamour.ro. Acestea  vor fi protagonistele câte unui tutorial de machiaj, postat în secțiunea dedicată proiectului de pe site-ul www.glamour.ro.

Nu rata șansa de a-ți face cunoscută frumusețea!

Regulamentul concursului poate fi găsit aici.

UPDATE: Câștigătoarele concursului #glamourromanianbeauty sunt:

Câștigătoarele vor fi contactate în maximum 48 de ore de redacția GLAMOUR.

 

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro