GLAMOUR și BaByliss beauty brunch

Cum arată după-amiaza perfectă? O zi cu soare, un restaurant glam, cinci fete simpatice și un motiv de întâlnire cum nu se poate mai bun: o discuție despre frumusețe. Mai precis, despre frumusețea buclelor impecabile! 

GLAMOUR și BaByliss v-au provocat în luna martie la concurs: am vrut să știm secretul buclelor impecabile așa că v-am întrebat care sunt trucurile voastre și ce vedete admirați pentru onduleurile lor perfecte. Am primit zeci de scrisori, iar dintre ele am ales cinci norocoase care să ne fie alături de la un beauty brunch special.

CRS_4941

Ne-am dat întâlnire cu Antonia Negrău, Ioana Diaconu, Aleka Sarah Vlădăreanu, Mădălina Dascalu și Roxana Maria Cojocaru în elegantul decor al Restaurantului Aqua unde, alături de reprezentanții și hairstylistul BaBabyliss, am aflat trucuri la prima mână despre un păr frumos și sănătos.

CRS_4984

Nu-i așa că v-am făcut curioase? O mulțime de imagini, trucuri de îngrijire a părului și părerile celor cinci glam girls despre noul ondulator Curl Secret de la BaByliss veți citi în numărul nostru de mai așa că stați cu ochii pe noi!

CRS_5002

Foto: Cristi Duminecioiu

mirela.ujica
mirela.ujica@glamour.ro