GLAMOUR Beauty Festival: un weekend de frumusețe și răsfăț

Cu un weekend numai pentru noi, în care să ne răsfățăm așa cum se cuvine, toate suntem datoare. Așa că, pe 4 și 5 iunie, la Hanul Gabroveni, ne-am dedicat întru-totul primei ediții a singurului festival din România dedicat frumuseții: GLAMOUR Beauty Festival. 

Un weekend de neuitat! De la gene mai lungi, sprâncene conturate după forma feței, buze cu un contur puternic, la bucle ideale, piele mai catifelată și chiar bronzată, am avut parte de toate tratamentele necesare unui răsfăț complet. Cele două zile cu sesiuni de manichiură, machiaj, hairstyling și discuții despre frumusețe au început de dimineață și au durat până spre seară, când participantele încă mai ieșeau radiind din sălile Hanului Gabroveni.

Glamourbeautyfestival-112

După workshop-urile unde profesioniștii și-au spus cuvântul, participantele urcau către etajul hanului unde le așteptau trei săli în care puteau testa produsele de la standurile brandurilor prezente la eveniment și puteau beneficia de sesiuni gratuite de make-up, hair și skin. Toate brandurile prezente în zonele special amenajate au fost susținute de Sephora.

De la cornerul special pentru unghii, la cel unde se împleteau codițe și părul era aranjat frumos în bucle, de la cornerul în care te simțeai întocmai ca la plajă, până la cel unde tenul tău primea răsfățul de care are zilnic nevoie, fiecare sală era plină de domnișoare și doamne care-și admirau schimbarea în oglinzi și care-și făceau fotografii sau filmulețe. La subsolul hanului un corner Colgate te aștepta cu cea mai recentă inovație în albirea dinților, iar participantele la sesiunea de fotografii puteau câștiga o periuță și un creion Colgate 360 Max White Expert White.

În pauzele dintre sesiuni, ele au fost așteptate la sala de food&drinks cu dulciuri, smoothie-uri cu aromele noilor creme de duș Palmolive și sucuri răcoritoare de fructe, numai bune pentru zilele călduroase de weekend și pentru un răsfăț complet.

Uite cum a arătat prima ediție a festivalului!

Prima ediție GLAMOUR Beauty Festival a fost cu siguranță un succes cu atâtea zâmbete, fotografii și sfaturi despre beauty, health și social media. Așteptăm următoarea ediție! 

Intră în galeria foto ca să vezi cum s-au bucurat cititoarele GLAMOUR de două zile de răsfăț.

Foto: Christian Tudose, Horia Vacar, Dan Borzan, Mircea Vintilă.

Sponsori: BaByliss, Benefit, Bumble and bumble, Clarisonic, Colgate, Elizabeth Arden, Estee Lauder, Givenchy, Lancaster, Make Up For Ever, Murad, OPI, Palmolive, Sally Hansen, Sephora, Too Faced, Urban Decay, Vita Liberata. De asemenea, mulțumim echipelor Beauty District si Tribute

Parteneri: Boiler Coffee Shop, Florariile Floria, Hansen Office Design, JuiceIT, Maison V Cakes, Momentos, Pain Plaisir, The Home.

erika
erika.chivu@ringier.ro