Glamour Beauty Festival: secrete de la speakeri de top

Glamour Beauty Festival nu a însemnat doar un weekend plin de răsfăț, ci și întâlnirea cu unii din cei mai importanți oameni din industria de frumusețe și well-being. 

Încă de la primele ore ale dimineții, participantele au venit la festival nerăbdătoare să ia parte la masterclass-urile celor mai cunoscuți profesioniști din domeniul frumuseții și nu numai, pe care le-au ascultat cuminți și și-au notat cele mai importante sfaturi.

În prima zi, Ana Morodan le-a oferit celor prezente sfaturi despre cât de important este să fii propriul tău PR și despre motivația și succesul pe care ți-l poate aduce blogul și comunitatea online în colaborările tale. Ana a discutat cu publicul despre punctele esențiale pentru a-ți pune blogul in the spotlight. 

ana morodan

Sorina Fredholm a vorbit despre importanța sportului și a unei alimentații sănătoase și despre motivația necesară pe care trebuie să o ai ca să reușești să ajungi la rezultatele dorite. A pus foarte mare accent pe noul ei program de 21 de zile – The Clean Eat Plan, prin care te ajută să mănânci sănătos.

sorina fredholm

De la social media și health, am trecut la workshop-ul dedicat părului, unde George Soare (Tribute by George Soare) a avut o demonstrație de hair styling interactivă cu publicul într-o sesiune care se numea foarte simplu: I love my hair! George a povestit despre importanța îngrijirii părului și despre găsirea unui echilibru între ustensile și produsele de îngrijire.

DSC_7376

Make up or no make-up? Andra Manea, noul make-up artist oficial L’Oreal Paris a făcut o demonstrație de machiaj cu noile produse lansate, discutând despre cum putem obține un look natural. Am aflat trucuri practice, tehnici speciale de aplicare și modalități de folosire a ustensilelor, toate cu misiunea No Make-up Makeup.

DSC_7469

În cea de-a doua zi, începând cu ora 11:00, Alexandru Abagiu și Sorin Stratulat (Beauty District) au început sesiunea de masterclass-uri cu o discuție despre trendurile de beauty ale acestui sezon, cei doi completându-se foarte bine într-o prezentare care a durat mai bine de două ore și jumătate. Sesiunea a mers treptat, de la culorile recomandate de Pantone de-a lungul anilor, la fashion și inspirațiile caselor de modă, până la sfaturi și demonstrații live despre make-up și hair.

DSC_7572

De reținut ideea că makeup-ul nu trebuie folosit ca o armă, ci ca o modalitate de a îmbunătățire a lucrurilor care nu ne plac.

În cea de-a doua parte a zilei, Alina Ceușan a arătat, pas cu pas, cum îți poți edita fotografiile înainte de a le posta pe rețelele de socializare. În plus, am aflat care sunt tool-urile și aplicațiile pe care trebuie sa le folosești în editarea fotografiilor și care sunt secretele din spatele imaginilor ei care strâng mii de like-uri pe Instagram.

DSC_7613

Sorina Fredholm a încheiat cea de-a doua sesiune de workshop-uri din a doua zi, discutând despre ghidul necesar pentru o alimentație sănătoasă și echilibrată. Sorina și-a împărtășit planul ei alimentar, care este ușor de urmat, îți oferă un plus de energie și, în același timp, te ajută să ajungi la greutatea ideală. Alege sănătos și ascultă-ți corpul sunt doar două dintre devizele după care funcționează Sorina.

DSC_7660

Sponsori: BaByliss, Benefit, Bumble and bumble, Clarisonic, Colgate, Elizabeth Arden, Estee Lauder, Givenchy, Lancaster, Make Up For Ever, Murad, OPI, Palmolive, Sally Hansen, Sephora, Too Faced, Urban Decay, Vita Liberata. De asemenea, mulțumim echipelor Beauty District si Tribute.

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro