GLAMOUR Beauty Festival, primul festival din România dedicat frumuseții!

Răsfăț! Invitați glam! Workshopuri captivante! Distracție… și cadouri fabuloase! Pregătește-te pentru un weekend dedicat frumuseții: pe 4 și 5 iunie, între 11:00 – 19:00, la Hanul Gabroveni, are loc prima ediție GLAMOUR Beauty Festival!

Adori să testezi produse de beauty și ai putea să povestești ore în șir despre cele mai bune creme, cele mai seducătoare rujuri și noul parfum de care te-ai îndrăgostit? Știi să spui dintr-o suflare care sunt tendințele de make-up și hairstyling ale noului sezon? Îți place să încerci orice nou program de fitness și vrei să descoperi secretele unui stil de viața sănătos? Atunci trebuie să îți iei biletul la GLAMOUR Beauty Festival!

O adevărată premieră pentru industria de frumusețe, evenimentul organizat de GLAMOUR este primul festival de beauty din România, care își propune să reunească branduri de renume, vedete, profesioniști din domeniul frumuseții și cititoarele revistei GLAMOUR.

logo festival promo

GLAMOUR Beauty Festival va avea loc în weekendul 4-5 iunie, iar locația aleasă este una cu adevărat specială: Hanul Gabroveni, una dintre clădirile de patrimoniu, impecabil renovate din centrul Bucureștiului, va găzdui două zile pline de răsfăț, workshopuri, sesiuni demonstrative de make-up, hair și manichiură și discuții despre frumusețe.

Biletul la GLAMOUR Beauty Festival va permite accesul la workshop-uri, unde vei avea șansa unică de a primi răspunsuri din partea celor mai cunoscuți profesioniști din domeniul frumuseții și nu numai, dar și accesul în zonele de răsfăț – sesiuni de manichiură, machiaj, hairstyling și multe alte surprize îți vor face weekendul de neuitat.

Dacă ai visat să ajungi pe coperta revistei GLAMOUR, la Beauty Festival vei avea și această ocazie inedită. Într-un studio amenajat special pentru asta, vei fi pozată de unul dintre fotografii colaboratori GLAMOUR.

Pentru fiecare din cele două zile vei avea de ales între o mulțime de workshop-uri, care se vor concentra pe subiecte ca: machiaj și îngrjirea tenului și a pielii, tunsori și tratamente profesionale pentru păr, stil de viață sănătos și găsirea echilibrului interior. Distractive și extrem de informative, acestea îți vor oferi ocazia să înveți lucruri noi despre pasiunea ta. În plus, Daniela Nițulescu, GLAMOUR Beauty Director, și Oana Statache, GLAMOUR Beauty Editor, vor fi prezente la GLAMOUR Beauty Festival pentru a-ți oferi cele mai interesante tips&tricks!

Marea surpriză? Fiecare participantă la GLAMOUR Beauty Festival va primi un goodie bag plin cu produse de frumusețe, vouchere și… un abonament la revista GLAMOUR pentru un an!

ultimele 2

Goodie bag-ul GLAMOUR Beauty Festival conține:

 • Mascara Perversion (varianta travel-size), Urban Decay, Sephora
 • Fond de Ten Photo’Perfexion și loțiune Hydra Sparkling, Vax’In Face Serum (varianta travel size), Givenchy, Sephora, în valoare de 209 lei;
 • Mascara They’re Real (varianta travel size), Benefit, Sephora, în valoare de 47 lei;
 • Mascara Better Than Sex (varianta travel size), Too Faced, Sephora, în valoare de 45 lei;
 • O geantă de plajă Sephora;
 • Un neseser care conține: cremă Superstar Skin Renewal Booser, cremă Ceramide Lift și cremă Firm Day Cream, mascara Grand Entrance și ruj (toate travel size), toate Elizabeth Arden, Sephora, în valoare de 190 lei;
 • Voucher cu un discount de 20% valabil pe 4 și 5 iunie, la tranzacțiile online pe Sephora.ro, la produsele Clarisonic;
 • Mască de noapte (travel size), Vita Liberata, Sephora în valoare de 25 lei;
 • Un neseser care conține: varianta 1: cremă de ochi Advance Night Repair Synchronized Complex II, cremă antirid Revitalising Supreme, fond de ten Double Wear Stay in Place Foundation OUTDOOR BEIGE; varianta 2: serum Advance Night Repair Synchronized Complex II, loțiune demachiantă Take it Away, fond de ten Double Wear Stay in Place Foundation OUTDOOR BEIGE ((toate în variantele travel size), Estee Lauder, Sephora, în valoare de 176 lei;
 • Ulei de păr Hairdresser’s Primer Invisible Oil, Bumble and Bumble, Sephora, în valoare de 13 lei;
 • Buffer, Sally Hansen, Coty, în valoare de 12 lei;
 • Abonament pentru 1 an la revista GLAMOUR, în valoare de 80 lei.

Achiziționează biletul tău la GLAMOUR Beauty Festival de AICI și vei avea șansa de a lua parte la cel mai mare eveniment de beauty din acest an! Va fi o experiență de neuitat, îți promitem!

 

erika
erika.chivu@ringier.ro