GLAMOUR Beauty Awards 2016: cine sunt câștigătorii

Pe 25 ianuarie am pornit maratonul GLAMOUR Beauty Awards, concursul în care voi ați fost invitate să decideți care sunt cele mai bune produse și gadgeturi de beauty, dar și vedetele a căror frumusețe vă inspiră.

Aproape 80 de produse de beauty și 20 de vedete au intrat în competiție pentru votul vostru! Cele mai norocoase dintre voi au avut șansa să fie premiate cu unul dintre cele 10 seturi de produse laureate.

Câştigătorii celor 10 seturi de produse câştigătoare GLAMOUR Beauty Awards sunt: Cristina Ștefana Ciceu (Bistrița), Georgiana Bălan (Adjud), Alina Simon (Vișeu de Sus), Bianca Ulcelușe (Drobeta Turnu Severin), Constanța Roberta Iordan (Călărași), Jan Popa (București), Vilica Primejdie (București), Maria Cotișel (Cluj Napoca), Nicoleta Popescu (Slobozia), Diana Petronela Popescu (Cernavodă). Felicitări! Pentru a intra în posesia premiului, vă rugăm să ne contactați pe office@glamour.ro în următoarele 72 de ore.

Pe 17 martie vei afla care sunt laureații acestei ediții GLAMOUR Beauty Awards și vei admira poze de la evenimentul anului în industria frumuseții. Urmărește-ne!

erika
erika.chivu@ringier.ro