Gigi Hadid și-a făcut singură machiajul pentru Halloween

Gigi Hadid și-a făcut singură machiajul pentru Halloween

Ieri seară am fost martorele fenomenului Halloween peste tot în social media, unde a curs cu fotografii cu machiaje și costume înfricoșătoare. Gigi Hadid și-a făcut singură machiajul pentru Halloween și le-a arătat rezultatul fanilor de pe Instagram.

Deși are acces la makeup artiști de top, Gigi Hadid și-a făcut singură machiajul pentru Halloween. Trebuie să recunoaștem că ne-a uimit cu îndemânarea ei, căci rezultatul a fost unul surprinzător de reușit.

Gigi Hadid și-a făcut singură machiajul pentru Halloween

În timp ce alte celebrități au optat pentru look-uri complexe realizate de profesioniști, Gigi Hadid și-a făcut singură machiajul pentru Halloween, și a ales un model simplu, dar de efect.

https://www.instagram.com/p/BpnGg1fg2O4/?taken-by=gigihadid

„M-am simțit îndemânatică și am ales să fac ceva mai mult decât să port un costum astăzi. Așa că mi-am pictat un Jack-o-Lantern! Halloween fericit”, a scris Gigi Hadid în descrierea postării de pe Instagram în care le-a arătat fanilor rezultatul final. Tot acolo, Gigi a menționat-o pe makeup artista Erin Parsons, întrebând-o dacă este mândră de rezultat.

„Glumești?! Mă pui într-o lumină proastă! Hahaha, G, ești o artistă incredibilă! Asta mă face mândră”, i-a scris Parsons, ca răspuns.

Și fanii fotomodelului au fost vizibil impresionați de ceea ce a ieșit din mâinile lui Gigi Hadid, și i-au lăsat sute de complimente în rubrica de comentarii.

Modelul ales de Gigi Hadid se află printre cele mai populare de pe Pinterest pentru Halloween-ul care tocmai a trecut. Dovleacul se menține în top în fiecare an, și este unul dintre cele mai simple de realizat acasă, doar cu produsele de machiaj din trusă.

Foto: Hepta

Tags:
Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com