Gigi Hadid poartă din nou breton

Gigi Hadid poartă din nou breton

Gigi Hadid sfidează cea mai populară tunsoare a anului 2018 de până acum cu un nou look. Topmodelul a decis să încerce din nou bretonul, pe care l-a purtat și în toamna anului 2016. Noua tunsoare va aduce un suflu fresh în lumea mondenă, după ce numeroase vedete au decis să adopte coafura bob. 

Am fost surprinse să vedem că Gigi Hadid poartă din nou breton, înotând parcă împotriva curentului de celebrități care au optat pentru tunsoarea bob. Noul look al topmodelului a fost dezvăluit chiar pe profilul ei de Instagram.

Gigi Hadid și-a făcut breton

Gigi Hadid a publicat un clip pe Instagram unde își arată noul look. Tunsoarea cu breton pare să o prindă excelent, iar în descriere, vedeta a specificat că lookul ei a fost realizat de hairstilistul Ward Stegerhoek.

https://www.instagram.com/p/BjOrmEIAaKg/?taken-by=gigihadid

Atât părul, cât și make-up-ul intens, par să fi fost alese special pentru un shooting al lui Gigi Hadid cu revista Vogue Italia. Gigi poartă breton și un machiaj îndrăzneț, corai, atât pe pleoape, cât și pe buze.

Nu este, totuși, prima dată când Gigi Hadid poartă breton. Top modelul a mai încercat acest look în octombrie 2016. De această dată, însă, abordarea asupra tunsorii este ceva mai relaxată și mai dură, noul ei breton având un aspect dezordonat sau chiar nefinisat. În 2016, fotomodelul își purta bretonul tuns drept și aranjat perfect, combinat cu un coc elegant în vârful capului.

https://www.instagram.com/p/BLDxbnvjtP5/?utm_source=ig_embed

Nouă ne place mult cum îi stă lui Gigi Hadid cu breton, atât acum, cât și în 2016, însă ne place și tunsoarea bob purtată de vedete precum Emilia Clarke, Jennifer Lopez sau Nina Dobrev. Atât bretonul, cât și bobul sunt pe lista tunsorilor la modă în 2018, iar una dintre ele va domina în acest an. Iar pentru că temperaturile au crescut drastic în termometre și ne fac să ne gândim la mare sau la piscină, iată cum îți îngrijești și protejezi corect părul pe timp de vară.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com