Gigi Hadid ne-a amintit de Brigitte Bardot cu un look retro foarte chic

Gigi Hadid ne-a amintit de Brigitte Bardot cu un look retro foarte chic

Ne-am convins: Gigi Hadid este corespondenta lui Brigitte Bradot în generația millennials. Gigi și-a făcut apariția cu o coafură retro bufantă care ne-a trimis imediat cu gândul la beauty icon-ul frumuseții clasice, Brigitte Bardot.

Deși de cele mai multe ori o vedem cu părul aranjat lejer, neglijent sau purtând coafuri foarte moderne, Gigi Hadid ne-a demonstrat cu ultima ei apariție că nu spune nu nici frumuseții clasice hollywoodiene și ne-a dat un indiciu clar despre beauty icon-ul ei preferat.

Cu o inspirație clară de la Brigitte Bardot, Gigi și-a purtat părul strâns la spate într-un half-updo cu mult volum în partea de top și cu două șuvițe ondulate lejer care îi încadrau fizionomia. Asortat cu o linie de eyeliner discretă, buze într-o nuanță de roz pudrat și sprâncene accentuate, look-ul ne-a adus-o imediat în minte pe Brigitte Bardot din anii ’60 și ne-a dezvăluit asemănarea dintre cele două.

Gigi Hadid ne-a amintit de Brigitte Bardot cu un look retro foarte chic

Brigitte Bardot era recunoscută în epoca sa pentru lejeritatea pe care o aborda în look-urile sale, iar Gigi se pare că este adepta aceluiași stil. Ne bucurăm să vedem referințe ale frumuseții clasice și la beauty icon-urile moderne cum este Gigi Hadid!

Răsfoiește și galeria foto pentru a vedea cele mai frumoase look-uri purtate de Gigi Hadid!

Foto: Hepta

 

Tags:
Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro