Ghid de răsfăț și relaxare pentru Ziua Femeii

Ghid de răsfăț și relaxare pentru Ziua Femeii

Joi, 8 martie, sărbătorim Ziua Internațională a Femeii, iar în zona noastră o cunoaștem și drept Ziua Mamei. Noi îl considerăm un prilej de a lua o pauză binemeritată de la muncă, treburile casei și alte preocupări, așa că ți-am pregătit un ghid de răsfăț și relaxare pentru Ziua Femeii.

Ce cadou poate fi mai frumos pentru Ziua Femeii, decât acela pe care ni-l facem singure? O zi întreagă doar pentru noi, în care să ne relaxăm și să ne răsfățăm așa cum ne place pare a fi o idee minunată de cadou de 8 martie. Tocmai de aceea, ți-am pregătit câteva sugestii, în cazul în care vrei să îți rezervi o zi la spa, și câteva ingrediente esențiale, dacă preferi să îți petreci ziua acasă. În orice caz, din kit-ul suprem de relaxare nu trebuie să îți lipsească buna dispoziție și… eventual un pahar cu vinul tău preferat, care să te pună în stare.

Răsfăț de 8 martie la SPA

Dacă te-ai decis să te lași pe mâna specialiștilor în această zi specială, iată care sunt variantele tale.

Tratament Facial PCA Skin cu mască terapeutică

Tenul tău merită un plus de atenție de Ziua Femeii, așa că răsfață-l cu un tratament cu mască terapeutică. Avra Aestethic Institute îți pune la dispoziție măștile terapeutice PCA Skin, cu o varietate de ingrediente corective, cu efect de exfoliere, hidratare, curățare sau calmare, în funcție de nevoile tale. De exemplu, un tratament pentru hidratare Hydrate -Therapeutic Oat Milk Mask de la PCA Skin conține lapte de ovăz, un igredient umectant, bogat în acizi grași esențiali și cu proprietăți antioxidante. Masca de tratament încorporează și provitamine și ingrediente botanice, precum extractul de castravete, extractul de floare de arnică și panthenolul, care calmează pielea și îi îmbunătățesc textura. Tratamentul Hydrate este recomandat oricărui tip de ten, putând fi aplicat și pe pielea sensibilă, precum și în perioada sarcinii și alăptării. Prețul unui tratament este de 295 lei, sau poți opta pentru pachetul de 4 ședințe, pentru prețul de 890 lei.

Ritual semnnătură Country Spa cu păpădie

Dacă vrei pachetul complet, lasă-i pe specialiștii de la Country Spa Retreat să se ocupe de tine. Ritualul semnătură Country Spa cu păpădie începe cu o demachiere și curățare a tenului, urmată de un gomaj și masaj facial. Apoi, pe ten va fi aplicată o mască relaxantă cu argilă și pulbere de păpădie. Ceremonialul continuă cu un gomaj corporal pentru o piele catifelată, urmat de o împachetare cu efect detoxifiant și de slăbire, iar apoi de un masaj nutritiv al întregului corp cu ulei de păpădie. La final, poți savura un ceai de păpădie, în zona special dedicată relaxării. Întregul ritual durează 160 de minute, pentru prețul de 400 de lei.

Urban New You Retreat

Dacă prin relaxare înțelegi o experiență educațională cu și despre tine, avem soluția perfectă. Pe 17 martie (ok, am trișat, e pe 17, însă pe 8 îți poți achiziționa biletul, drept cadou!), într-un spațiu arhitectural clasic aparținând Bucureștiului aristrocat de odinioară, are loc experiența Urban New You Retreat. Pregătește-te pentru o zi plină, dinamică, care îți va dezvălui care sunt capacitățile tale adevărate. La Urban New You Retreat îți lucrezi și mintea, și corpul, dar și sufletul. Pornește într-o călătorie a redescoperirii de sine, alături de cei mai buni traineri de Yoga și Pilates. În plus, vei participa la workshopul de Mindfulness, unde vei învăța tehnici noi de respirație și meditație, utile pentru a calma inima, mintea, cât și corpul. O altă surpriză o reprezintă un curs de cooking, unde vei avea ocazia să încerci rețete delicioase și, mai ales, sănătoase. Dacă te-am convins, grăbește-te! Mai sunt doar câteva locuri disponibile. Costul de înscriere pentru o zi este de 500 ron, și îți poți rezerva locul pe www.juiceit.ro/new-you-retreat.

Răsfăț de 8 martie la tine acasă

Dacă timpul sau bugetul nu îți permit o zi sau un tratament la spa, îți poți organiza o zi de relaxare și răsfăț acasă. De 8 martie, fă-ți toate poftele: aprinde lumânări parfumate și citește-ți revista preferată (GLAMOUR, evident!), în timp ce aplici pe față cele mai interesante și eficiente măști. În galeria foto de mai sus, ți le-am selectat pe preferatele noastre. Tot ce rămâne este să te relaxezi de 8 martie!

Foto: Avra Aestethic Institute

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com