Genele ombre, un nou trend de machiaj de pe Instagram pe care îl vei iubi

Genele ombre, un nou trend de machiaj de pe Instagram pe care îl vei iubi

Credeai că le-ai văzut pe toate în materie de machiaj? Nici vorbă! Tendințele sunt în continuă evoluție, iar noi te ajutăm să ții pasul cu ele. Astăzi vorbim despre un nou trend de machiaj de pe Instagram pe care îl vei iubi: genele ombre! Sunt colorate, sunt fresh și sunt minunate pentru un machiaj de primăvară.

Pe Instagram se nasc cele mai tari trenduri de beauty, dar și cele mai ciudate, recunoaștem. Am văzut până acum păr opal, sprâncene în coadă de pește, și chiar acest trend surprinzător care a făcut furori. Totuși, trendul despre care vorbim astăzi, mai exact genele ombre, se încadrează mai degrabă în prima categorie: trendurile pe care le iubim. De ce? Pentru că ne-a cucerit cu irizațiile colorate subtile. Puțină culoare nu strică niciodată! Hai să vedem despre ce este vorba.

Ce sunt genele ombre și cum se obțin

Genele ombre sunt mai populare printre fanele genelor false sau fir cu fir. Asta pentru că spațiul de lucru este mai lung și permite aplicarea culorii. Cum se obțin genele ombre? Esteticiana colorează genele într-o nuanță tare. Totuși, nu vorbim despre simpla aplicare a unei mascara colorate. Nuanța este aplicată fie doar la baza genelor, fie doar pe vârf. Astfel, se creează un efect de ombre, sau pur și simplu de irizații colorate.

 

Am observat acest trend de machiaj pe contul de Instagram @fruzans_beauty, însă de atunci a căpătat amploare. Pasionatele de beauty l-au încercat imediat, așa că a devenit un adevărat trend. Pe tine te-a convins să îi dai o șansă?

Înainte să îți faci o părere despre genele ombre, ți-am pregătit câteva exemple în galeria foto de mai sus. Descoperă-le pe toate!

Foto: Pixelformula

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com