Fotografiile before&after ale acestei tinere care suferă de acnee sunt de-a dreptul motivaționale

În era Internetului, oricine își poate spune povestea online și poate ajunge celebru datorită ei. Există și părți bune în asta: unele cazuri sunt de-a dreptul motivaționale și oferă multe învățăminte, așa cum este și cel al lui Kali Kushner, ale cărei fotografii cu transformările tenului ei cu acnee au ajuns virale pe Internet.

Kali Kushner este o tânără de 22 de ani care, în ultimii doi ani, a strâns peste 22.000 de followeri cu povestea sa despre evoluția tenului său acneic în urma tratamentului cu Accutane, un medicament puternic renumit pentru combaterea acneei. Scopul său a fost să își împărtășească povestea cu cei care se confruntă cu aceeași problemă deranjantă și să țină evidența progresului tenului ei în tratamentul cu Accutane. Între timp, fotografiile ei au ajuns virale pe Internet, iar ea a ajuns foarte populară.

Orice persoană care suferă de acnee știe cât de greu este să scapi de ea, iar Kali a trecut prin asta. Accutane nu a fost singurul tratament încercat de ea: înainte să ajungă la acest medicament puternic, Kali a încercat o mulțime de produse disponibile pe piață, însă nimic nu a dat rezultate. Odată ce medicul dermatolog i-a recomandat Accutane, ea spune că tenul ei s-a îmbunătățit vizibil, „ca prin magie”. Văzând că efectele sunt vizibil încă din primele 3 săptămâni, a decis să împărtășească povestea ei și cu alte persoane, în speranța că informațiile i-ar putea ajuta în lupta cu acneea.

Așa a creat contul de Instagram @myfacestory, pentru a documenta tot procesul de vindecare a acneei și pentru a posta update-uri pentru cei ce o urmăresc. Followerii ei au crscut văzând cu ochii, iar Kali primește acum zeci de comentarii la fiecare fotografie pe care o postează, în care este felicitată sau i se cer sfaturi. Fiecare update al stării tenului ei este însoțit și de o fotografie cu starea inițială a tenului ei acneic. Transformarea este spectaculoasă și o adevărată motivație pentru cei ce se confruntă cu acneea.

 

 

One year ago I decided to start accutane/roaccutane & this account- I’m so glad I did ! 6 months post accutane I still get small hormonal breakouts but nothing as bad as it once was Also all the oil has officially returned and I now have to shower every other day ( I miss those days where I only had to wash my hair once a week ) All other side effects are gone at this point & were gone about one month post! Don’t forget whatever struggle you’re going through to keep persevering because there is always a light at the end of the tunnel You’ll get there just have patience Ps- for those wondering to heal my acne scars I have been using the @muddybody_ relax mask along with the @banishacnescars starter kit yes, they really work. Yes they are worth it

O postare distribuită de Kali (@myfacestory) pe

Always remember that you are #beautifulbeautiful no matter what.

O postare distribuită de Kali (@myfacestory) pe

Impresionant! Kali Kushner recunoaște totuși că prima lună a fost destul de dificilă, pentru că s-a confruntat cu efectele secundare ale medicamentului Accutane. Pielea era extrem de uscată și prezenta prurit.

 

Foto: Instagram

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro