Cele mai bune fonduri de ten pentru tenul gras

Cele mai bune fonduri de ten pentru tenul gras

Este foarte dificil să găsești un produs care funcționează pe tenul gras, mai ales când vorbim de fond de ten. Machiajul are tendința să se strângă în liniile fine de pe față, iar în câteva ore pielea ta va arăta la fel de uleioasă ca înainte să aplici produsele. De aceea, am selectat pentru tine cele mai bune fonduri de ten pentru tenul gras.

Formulele cele mai bune pentru ten gras sunt cele cu acoperire mare și rezistență la transfer. Indiferent de bugetul pe care îl ai, vei descoperi în galeria foto de mai sus cele mai bune fonduri de ten pentru tenul gras. Atenție, însă, este recomandat să le folosești cu măsură, nu în fiecare zi, ci doar atunci când pielea ta are cu adevărat nevoie de acoperire mare. Și nu uita să te demachiezi cât de bine poți după purtarea lor, pentru că altfel riști să rămâi cu porii astupați și nu vrei să ai o erupție a doua zi.

Fonduri de ten pentru ten gras

Potrivit make-up artiștilor citați de Refinery29, cele mai bune fonduri de ten pentru tenul gras sunt cele cu acțiune matifiantă. De exemplu, Double Wear de la Estee Lauder este unul dintre fondurile de ten preferate ale lui Katie Jane Hughes. Aceasta îl aplică de obicei peste un strat de cremă hidratantă, cu o pensulă din fibre.

Make-up artista Jamie Greenberg este de părere că uneori, efectul matifiant poate accentua problemele tenului gras. Așa că recomandă fondul de ten Infallible Pro Matte, de la L’Oreal Paris, cu o formulă ceva mai adaptabilă. Nu va trebui să îți ștergi tenul de ulei de câteva ori pe zi, însă nici nu îți va usca excesiv pielea. În plus, este o variantă accesibilă de fond de ten, având un preț potrivit pentru orice buget.

În galeria foto de mai sus, am selectat mai multe variante de fond de ten pentru ten gras. Descoperă-le pe toate!

Foto: Pixelformula

Tags:
Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com