Fiica lui Pink are acum părul mov

Fiica lui Pink are acum părul mov

Pink este o mamă relaxată, iar probabil că în viziunea fiicei sale este o mamă destul de cool. Fiica ei de 7 ani, Willow Hart, calcă pe urmele sale. De ce spunem asta? Tatăl micuței tocmai a publicat o poză cu ea în care Willow are părul mov.

Mai întâi, am apreciat-o pe Pink când a spus aceste cuvinte pentru mămicile stresate din toată lumea. Apoi, ne-am îndrăgostit când am văzut-o pe fiica ei de 7 ani, Willow Hart, cu părul mov.

Fiica lui Pink are părul mov

Cel care a dezvăluit noul look al lui Willow a fost tatăl ei, Carey Hart. Acesta a publicat o fotografie pe profilul de Instagram în care fiica lui și a lui Pink are părul mov.

„Ați cunoscut-o pe fiica mea, Wednesday Addams??? Te iubesc, mogâldeață. #FiicaMeaEsteMaiPunkDecâtATa”, a scris tatăl lui Willow, pe rețeaua socială. Au mai urmat și alte fotografii cu fiica lui Pink cu părul mov, desființând ipoteza că prima fotografie ar fi putut fi editată.

View this post on Instagram

Beach party!!!!

A post shared by Carey Hart (@hartluck) on

Pink însăși a purtat o mulțime de culori îndrăznețe în păr de-a lungul timpului, însă în ultimii ani a rămas la clasicul blond. Fiica lui Pink și-a arătat părul mov și la concertul mamei sale din Los Angeles, când a intrat pe scenă în timpul melodiei Beautiful Trauma, potrivit Allure.

Micuța Willow abia a împlinit șapte ani weekendul trecut, iar mama ei, Pink, a publicat o fotografie cu ea de când era bebeluș.

View this post on Instagram

Happy birthday dear one.

A post shared by P!NK (@pink) on

”La mulți ani, draga mea”, i-a scris artista, în descrierea fotografiei de pe Instagram.

Fiica lui Pink și-a vopsit părul mov cu numai câteva zile înainte de ziua ei de naștere, semn că acesta a fost cadoul părinților ei pentru ea: o schimbare de look atipică pentru un copil la această vârstă. Totuși, așa cum spuneam, Pink este o mamă relaxată, cu o comunitate de fani bine aleasă. Aceștia i-au lăsat o mulțime de complimente și încurajări în comentariile de la fotografiile cu Willow având părul mov.

Foto: Northfoto

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com