Fiica lui Kim Kardashian a purtat eyeliner oranj și a dat tonul unui nou trend de toamnă

Fiica lui Kim Kardashian a purtat eyeliner oranj și a dat tonul unui nou trend de toamnă

La cei cinci ani ai săi, North West devine, ușor-ușor, un beauty idol la fel ca mama sa. Fiica lui Kim Kardashian a purtat eyeliner oranj la emisiunea Saturday Night Live, și dă tonul unui nou trend de toamnă.

Weekendul trecut, Kanye West a fost invitat la Saturday Night Live, așa că din platou nu puteau lipsi Kim Kardashian și fiica lor, North West. Pentru această ocazie specială, North a purtat un look de toamnă neașteptat, pe care l-a ales chiar ea.

Fiica lui Kim Kardashian a purtat eyeliner oranj

Îmbrăcată într-o rochie oranj neon, fiica lui Kim Kardashian a purtat un eyeliner oranj asortat la filmările emisiunii în care a fost invitat tatăl ei.

Fiica lui Kim Kardashian a purtat eyeliner oranj

Fiica lui Kim Kardashian a purtat eyeliner oranj

Potrivit spuselor mamei sale, North West a început să apeleze la echipa ei de beauty. „Mă prinde din urmă și îmi fură echipa glam”, a scris Kim într-un story publicat zilele trecute pe Instagram, conform People.

Mai mult decât atât, fiica lui Kim Kardashian însăși a ales look-ul extrem de trendy, scos de pe podiumurile prezentărilor pentru primăvară – vară 2019. Nu doar machiajul lui North a atras atenția, ci și coafura ei, realizată de stilistul celebru Chris Appleton.

Eyelinerul oranj purtat la ochi dă tonul unui nou trend de toamnă, chiar dacă și-a luat inspirația din tendințele verii următoare. Nuanța caldă este perfectă pentru un beauty look de octombrie, iar fanii de pe Internet ai lui Kim și North West confirmă acest lucru.

„Odată am văzut-o pe North West purtând eyeliner oranj aprins și acum port și eu eyeliner oranj aprins”, a scris o utilizatoare pe Twitter, semn că machiajul fiicei lui Kim Kardashian a devenit deja o senzație.

Nu este prima oară când North West este o inspirație de beauty. Fiica lui Kim Kardashian a cucerit Instagramul cu o coafură adorabilă de vară în urmă cu doar câteva luni.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com