Fiica lui Kim Kardashian a cucerit Instagramul cu o coafură adorabilă de vară

Fiica lui Kim Kardashian a cucerit Instagramul cu o coafură adorabilă de vară

Micuța North West calcă pe urmele mamei sale. Fiica lui Kim Kardashian a cucerit Instagramul cu o coafură adorabilă de vară, demonstrând că poți deveni un beauty influencer de succes chiar și la doar patru ani. 

Este un adevărat lux să crești într-o familie atât de privilegiată precum cea a lui Kim Kardashian. North West, fiica ei cea mare, are acces la cei mai de seamă specialiști în materie de make-up și hairstyling, și a început deja să profite de resursele pe care le are la dispoziție. Fiica lui Kim Kardashian a făcut furori pe Instagram cu o coafură adorabilă, perfectă pentru festivalurile de vară.

North West a cucerit Instagramul cu coafura ei

Kim Kardashian a publicat o imagine cu fiica ei, North West, stând cu spatele la obiectivul camerei foto. Detaliul care a atras mai bine de 2 milioane de aprecieri a fost coafura fiicei lui Kim, accesorizată cu flori galbene de păpădie.

https://www.instagram.com/p/BjJGA2VF2rB/

„Ce drăguț, acum aceste împletituri cu flori sunt vor fi look-ul meu pentru vară”, a scris o utilizatoare. „Vreau ca părul meu să arate așa, trebuie să găsim niște flori”, a comentat o alta. Coafura cu flori a lui North West este perfectă pentru festivalurile de vară.

Conform spuselor mamei sale, North West pare a fi încântată de ideea de a fi un beauty blogger în viitor. „Fiica mea urmărește foarte multe tutoriale și videouri pe Youtube, și făcea un unboxing pentru colecția My Little Pony ColourPop, și m-am gândit: „Ce bine ar fi fost dacă aș fi filmat asta”, pentru că reacția ei a fost atât de amuzantă. Iar apoi a făcut un machiaj pe poneiul My Little Pony pe care i l-au dat și a spus ”Mama, vreau să fac un video pe Youtube”, a relatat Kim, într-un interviu acordat publicației WWD în 2017.

North West este un mic beauty influencer în devenire, așa că ne vom inspira cu siguranță de la ea în ceea ce privește coafurile de festival de acum înainte. Până la următoarea ei postare, ți-am pregătit acest mini ghid de festival hair, ca să dai uitării coronița cu flori.

Foto: Hepta

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com