Fenty Beauty tocmai și-a anunțat colecția specială pentru sărbători și este de-a dreptul spectaculoasă

Fenty Beauty tocmai și-a anunțat colecția specială pentru sărbători și este de-a dreptul spectaculoasă

De parcă nu erau de ajuns toate minunățiile cu care ne-a cucerit până acum, Fenty Beauty, linia de machiaj a Rihannei, tocmai și-a anunțat colecția specială pentru sărbători. Mai este nevoie să spunem că ne-am îndrăgostit pe loc de ea?

Ne-am entuziasmat numai când am auzit că Rihanna își va lansa o colecție de machiaj. Când am văzut produsele, am știu că am avut toate motivele să o așteptăm cu nerăbdare: totul arăta de vis. Nu a mai durat mult de la lansare până când brandul Rihannei a devenit senzația momentului în materie de machiaj. Pe lângă design-ul produselor și acele iluminatoare absolut spectaculoase, fondurile de ten au devenit rapid vedeta colecției grație varietății atât de mare de nuanțe.

Când isteria pentru aceste fonduri de ten este încă în toi, Fenty vine cu o nouă veste care să ne entuziasmeze și mai tare: lansarea unei colecții speciale pentru sărbători. Anunțul a fost făcut pe Instagram și postarea cuprinde și fotografia noilor produse, care se vor lansa pe 13 octombrie. Ne-am îndrăgostit pe loc de produse!

HOLIDAY COLLECTION. You ready? October 13. @badgalriri

O postare distribuită de FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) pe

Deși din fotografie nu ne putem da seama exact de culorile și textura noilor produse, acea paletă de farduri ne-a furat ochii chiar și așa. Nuanțele metalice și irizate sunt perfecte pentru machiajul glam de sărbători. În plus, Rihanna își extinde colecția și cu 4 nuanțe de ruj, un eyeliner lichid și alte nuanțe de gloss.

Într-un video pe care l-a postat înainte de a face anunțul lansării, putem vedea mai bine fardurile și textura lor. Un cuvânt descrie perfect această paletă: glam!

 

SNEAK PEEK. The Holiday Collection drops Oct 13. Comment below if you’re ready. @badgalriri @sephorafrance #sephoralovesfentybeauty

O postare distribuită de FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) pe

Foto: Instagram @fentybeauty

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro