Fenty Beauty lansează o paletă de iluminatoare (și ne-am îndrăgostit!)

Fenty Beauty lansează o paletă de iluminatoare (și ne-am îndrăgostit!)

Nu putem spune că ne-a luat prin surprindere faptul că Fenty Beauty lansează o paletă de iluminatoare, însă nuanțele alese pentru noul produs cu siguranță sunt ieșite din comun. Noi ne-am îndrăgostit din prima clipă în care le-am văzut!

Dragă pasionată de makeup, pregătește-te să strălucești. Fenty Beauty lansează prima paletă de iluminatoare a brandului, iar noi îți dăm șansa să îi acorzi o primă privire. Cu siguranță te va cuceri cu nuanțele sale electrice.

Fenty Beauty lansează o paletă de iluminatoare

Chiar dacă iarna nu este sezonul tău preferat, acum ai un motiv să o aștepți cu sufletul la gură, pentru că în acea perioadă Fenty Beauty lansează o paletă de iluminatoare pentru sărbătorile sezonului.

https://www.instagram.com/p/Bod3KTpAUpu/?taken-by=fentybeauty

„Chiar când credeai că s-a terminat… ne-am întors. Vă arătăm un sneak peek din colecția noastră de sărbători CHILLOWT! Șapte nuanțe hiper-metalice criminale menite să-ți ducă iluminatorul la un alt nivel, toate într-o paletă. De la nuanțe de lavandă înghețată și albastru, la nuanțe de cupru fierbinte și mandarină, îți aducem focul și gheața în paleta noastră de sărbători KILLAWAT FOIL!”, scrie în mesajul publicat pe pagina oficială de Instagram a brandului, unde au fost publicate și două imagini cu produsul.

Cel mai mult ne-am entuziasmat atunci când pe aceeași pagină de Instagram a apărut o postare cu swatch-uri pentru fiecare dintre cele șapte nuanțe strălucitoare ale paletei.

Fenty Beauty a decis să păstreze formula pudrat-cremoasă cu care ne-a obișnuit în cazul iluminatoarelor, și care a avut un real succes printre pasionatele de machiaj care au avut ocazia să testeze produsele brandului.

Momentan, data oficială de lansare în Statele Unite ale Americii este 4 octombrie. La nivel global, paleta de iluminatoare Fenty Beauty Killawat Foil ar trebui să ajungă în magaine pe 12 octombrie. În România, produsele Fenty Beauty by Rihanna sunt disponibile exclusiv în rețeaua de magazine și pe site-ul Sephora.

Foto: Fenty Beauty

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com