Fenty Beauty este pe cale să depășească vânzările Kylie Cosmetics

Fenty Beauty este pe cale să depășească vânzările Kylie Cosmetics

Fenty Beauty, brandul de cosmetice lansat de Rihanna în urmă cu aproape șase luni, este pe cale să depășească vânzările Kylie Cosmetics, fondat de Kylie Jenner. Vorbim despre sume exorbitante pe care le aduc vânzările Fenty Beauty, dacă luăm în considerare faptul că produsele Kylie Cosmetics au fost vândute în valoare de 18.000.000 de dolari într-o singură zi.

Se pare că vânzările Fenty Beauty dintr-o singură lună le-au depășit de cinci ori pe cele ale lui Kylie Jenner, și cu 34% în luna următoare, scrie GLAMOUR US. Dacă lucrurile vor continua să meargă în acest ritm, ar putea dura numai câteva luni până când brandul Rihannei ar putea să îl depășească pe cel al lui Kylie, din punctul de vedere al vânzărilor.

Mai mult decât atât, există statistici conform cărora cumpărătorii produselor Fenty cheltuie mai mulți bani pe machiaje decât cei ai brandurilor Kylie Cosmetics, KKW și chiar Kat Von D. Cele patru branduri menționate sunt responsabile pentru aproape 30% din toate cumpărăturile online de cosmetice.

S-ar părea că succesul răsunător al Fenty Beauty se datorează faptului că produsele includ nuanțe potrivite pentru orice culoare a pielii. De multe ori, femeile de culoare, de exemplu, au dificultăți în a găsi nuanța potrivită de fond de ten, atunci când vine vorba de alte branduri de cosmetice.

Pe noi nu ne surprind deloc aceste date, mai ales că brandul Rihannei a fost numit invenția anului 2017 de către revista TIME. Pe de altă parte, Kylie nu pare că are motive de îngrijorare, mai ales că este cea mai tânără celebritate care a intrat în topul Forbes.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com