Fanii Fenty Beauty au motive să creadă că brandul va lansa o colecție de peruci

Fanii Fenty Beauty au motive să creadă că brandul va lansa o colecție de peruci

Pe contul de Instagram al brandului Fenty Beauty a apărut un nou teaser care a umplut fanii de entuziasm. Aceștia au motive să creadă că Fenty Beauty va produce în curând peruci (sau gene false).

O fotografie inedită cu Rihanna publicată pe contul de Instagram Fenty Beauty a stârnit controverse în rubrica de comentarii.

Fenty Beauty va aduce peruci în catalogul de produse?

Imaginea care a creat vâlvă pe Instagram este o fotografie cu Rihanna purtând o perucă turquoise. Descrierea „Vedeți ce văd și eu? Vine în curând” a fost cea care a dat de înțeles că un element din poza respectivă va ajunge în curând în catalogul de produse Fenty Beauty.

https://www.instagram.com/p/BnHpBCmghaY/?taken-by=fentybeauty

Imediat, fanii brandului au început să ghicească în rubrica de comentarii despre ce este vorba. „Peruci?” au întrebat majoritatea, iar unii dintre ei au presupus că ar putea fi vorba și despre gene false.

Cu atât mai suspect a fost răspunsul dat de pagina oficială unuia dintre comentarii. „Peruci?” a întrebat un utilizator, iar contul Fenty Beauty oficial a lăsat un comentariu cu emoticoanele acelea care ridică din umeri ca și cum nu ar avea idee despre ce e vorba.

Însă, după cum știm, acel emoticon poate avea și altă conotație, și poate fi o intenție de teasing a celor care se ocupă cu administrarea paginii brandului.

Nu se știe dacă urmează ca Fenty Beauty să lanseze o colecție de peruci sau de gene false, însă cert este că anumiți fani sunt entuziasmați orice ar fi. „Nu trebuie să știu ce este. Doar spuneți-mi prețul, ca să fiu pregătită”, a scris o utilizatoare. „Luați-mi banii, nu-mi pasă ce este!”, a scris un alt internaut. „Nu-mi pasă dacă este hârtie igienică, cumpăr orice este”, a fost un alt mesaj.

Cert este că produsele Fenty Beauty au cucerit o comunitate de pasionați de beauty care rămân loiali brandului orice ar lansa. Noi abia așteptăm să vedem dacă Rihanna a decis să aducă și perucile în portofoliul Fenty Beauty. Mai ales de când am aflat vestea că brandul ajunge în curând în România.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com