Face Awards România revine cu o nouă ediţie în 2018!

NYX Cosmetics Face Awards revine cu a 3-a ediţie în care premiază cele mai artistice tutoriale de makeup şi îi oferă finalistului o excursie în Los Angeles, 1500 EURO şi produse NYX Professional Makeup pentru un an de zile. Pasionaţii de machiaj se pot înscrie în competiţie până pe data de 1 Aprilie, ora 23:59.

NYX Cosmetics Face Awards se află la cea de-a şaptea ediţie în S.U.A. şi cea de-a treia ediţie în România. Acesta se desfăşoară în perioada 2 martie – 24 august 2018 şi constă în trei etape consecutive:

  1. Etapa de înscrieri (2 martie – 1 aprilie 2018);
  2. Etapele cu provocări, unde participanţii vor primi câte 3 provocări surpriză ce îi vor aduce în finală;
  3. Marea finală (27 iunie 2018).

Ce poţi câştiga prin participarea la Face Awards 2018?

Finalistul va câştiga un premiu substanţial ce constă în: o excursie în Los Angeles, California, cu toate cheltuielile plătite pentru a asista la finala U.S.A. Face Awards 2018, 1500 EURO cash şi produse NYX Professional Makeup pentru un an de zile.

De asemenea, participanţii care trec de prima etapă vor primi câte un pachet de produse NYX Professional Makeup înainte de fiecare provocare, pentru a-i ajuta în crearea look-urilor.

Cine poate participa la Face Awards 2018?

Competiţia este dedicată tuturor pasionaţilor şi amatorilor de make-up care îşi doresc să îşi ducă talentul la următorul nivel şi să trăiască experienţa unei competiţii dedicate pasiunii lor.

Nu este nevoie să fii make-up artist, blogger sau vlogger pentru a participa, ci doar să iubeşti machiajul!

Experienţa NYX Cosmetics Face Awards 2017

Experienţa NYX Cosmetics Face Awards 2017

Experienţa NYX Cosmetics Face Awards 2017

Finalista Face Awards România 2017 este Flavia Florea. Ea a câştigat cu un look creativ, pe care l-a pus într-un cadru de poveste. Video-ul cu care a câştigat poate fi vizualizat aici. De asemenea, ea a filmat si experienţa pe care a trăit-o în L.A., la finala NYX Professional Makeup Face Awards 2017 din SUA.

Cum te poţi înscrie în competiţie?

Pentru a te înscrie în competiţia Face Awards România, tot ce trebuie să faci este să îţi creezi un cont pe NYXcosmetics.ro/faceawards şi să încarci link-ul către video-ul cu care doreşti să participi. Tot acolo vei găsi şi regulamentul de participare în competiţie.

După această etapă, vor urma alte 3 provocări interesante pentru care vei primi produse de makeup care să te ajute în realizarea look-urilor.

Cine este NYX Professional Makeup?

NYX Professional Makeup este un brand de cosmetice care oferă o gamă largă de produse de machiaj care se ridică la standardele produselor profesionale, la un preţ accesibil. Varietatea foarte mare de culori şi nuanţe precum şi calitatea excelentă a produselor au făcut din NYX Cosmetics un brand apreciat şi foarte folosit inclusiv de makeup artiştii din întreaga lume.

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com