Eyelinerul purtat de Millie Bobby Brown la Globurile de Aur 2018 este unul super accesibil

Deși are doar 13 ani, Millie Bobby Brown, actrița noastră favorită din Stranger Things, reușește mereu să depășească orice așteptări la aparițiile pe covorul roșu. La Globurile de Aur nu a făcut excepție și ne-a impresionat cu coafura desprinsă de pe podiumuri, dar și cu linia perfectă de eyeliner.

Millie s-a înscris și ea în rândul celebrităților care au protestat împotriva abuzurilor sexuale de la Hollywood, îmbrăcând o rochie de culoare neagră, pe care a asortat-o cu un machiaj în care centrul atenției era o linie de eyeliner negru intens, cu o codiță cat-eye absolut perfectă.

Probabil ai crede că toate vedetele care apar pe covorul roșu poartă doar produse de machiaj de lux, extrem de scumpe, însă secretul din spatele cat-eye-ului perfect al lui Millie este un produs la îndemâna tuturor, care costă mai puțin de 20 de lei. Pentru a obține acea privire de felină, make-up artista Kelsey Deenihan a folosit creionul contur pentru ochi True Color Glimmerstick de la Avon, în nuanța Blackest Black, care costă doar 16 lei.

Pentru a-i intesifica și mai mult privirea, make-up artista a optat tot pentru o mascara Avon, la fel de accesibilă. Este vorba despre Avon True Color Wide Awake Mascara (27 lei).

Încă o dovadă că poți avea un machiaj demn de covorul roșu chiar și cu produse accesibile!

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro