Eyelinerul acestei femei a rezistat unui accident de mașină (și este disponibil și la noi)

Eyelinerul acestei femei a rezistat unui accident de mașină (și este disponibil și la noi)

Cea mai bună dovadă că un produs merită cumpărat este un review foarte bun al unui cumpărător. Acest eyeliner a rezistat unui accident de mașină și cu siguranță va fi sold-out în scurt timp. Din fericire, produsul este disponibil și la noi!

Ești în căutarea unui eyeliner care să-ți fie prieten de nădejde și la bine și la greu? Vrei un produs care nu se întinde atunci când plângi și nu se șterge după câteva ore de purtare? Ei bine, dacă acest eyeliner a rezistat unui accident de mașină, și ulterior unui accident de bicicletă, cu siguranță este produsul pe care îl cauți. Postarea unei femei a devenit virală după ce și-a făcut un selfie cu gâtul în ghips după un accident, însă eyelinerul ei era intact.

Eyelinerul care a rezistat unui accident de mașină

Review-ul neobișnuit a devenit viral după ce a fost descoperit și republicat de o utilizatoare de Twitter.

https://twitter.com/guadalahari/status/988593493567332353

„Căutam un eyeliner nou și uitați-vă la acest review, mor de râs!”, a scris utilizatoarea. În una din fotografii, apare o femeie cu gâtul în ghips, dar cu eyelinerul intact, alături de descrierea: „Acest produs este cu adevărat minunat. Pe 28 iunie am tras pe dreapta cu mașina cerând ajutor când un șofer distras m-a lovit cu viteza de 90 km/h. Am fost luată cu ambulanța la spital unde am rămas timp de 8 ore. Mascara mi s-a scurs pe față de la plâns și toate celelalte produse s-au șters în timpul transferului la spital. Dar nu eyelinerul meu Tattoo. Public o imagine să vă arăt, acest produs rezistă și arată minunat indiferent de circumstanțe. Nu voi mai cumpăra niciun alt eyeliner vreodată”, a scris femeia implicată în accident.

Este vorba despre eyelinerul Tattoo Liner, Kat Von D, 95 lei (exclusiv la Sephora).

Acest eyeliner a rezistat unui accident de mașină

Tattoo Liner, Kat Von D, 95 lei (exclusiv la Sephora)

Văzând postarea de pe Twitter, o altă femeie a mărturisit că a trecut printr-o experiență similară. „Pot confirma că acest eyeliner rezistă 10/10 printr-un accident de bicicletă”, a scris utilizatoarea, atașând o poză cu ea după accident, cu fața însângerată, dar cu machiajul intact.

Dacă aceste review-uri extreme nu te vor convinge să cumperi produsul, atunci nu știm ce altceva te-ar putea convinge. În fond, acest eyeliner a rezistat unui accident de mașină, dar și unui accident de bicicletă!

Foto: Hepta

Tags:
,
Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com