Eva Longoria folosește un produs neașteptat pentru demachiere

Eva Longoria folosește un produs neașteptat pentru demachiere

Cele mai comune produse pentru îndepărtarea machiajului sunt apa micelară, loțiunea demachiantă sau șervețelele umede. Ei bine, nu și în cazul Evei Longoria. Actrița folosește un produs neașteptat pentru demachiere, despre care spune că funcționează de minune și, spre norocul nostru, este și extrem de accesibil.

Eva Longoria obișnuiește să își îndepărteze machiajul de pe ten cu un produs la care nu ne-am fi așteptat. Deși actrița are acces la cele mai bune produse de skincare, alege unul accesibil și extrem de simplu ca formulă.

Eva Longoria folosește un produs neașteptat pentru demachiere

Într-un interviu acordat HelloGiggles, Eva Longoria a dezvăluit că se demachiază cu ulei de bebeluși. „Uneori folosesc uleiul de bebeluși ca demachiant”, a explicat ea. Având în vedere că au trecut doar patru luni de când l-a adus pe lume pe micuțul Santiago Enrique Baston, Eva are întotdeauna la îndemână un astfel de bebeluș. În plus, formula este cu siguranță una blândă cu tenul, cel mai probabil nu conține parfum sau alcool și nici nu ajunge la un preț exagerat.

Deși a devenit de curând mamă, Eva spune că rutina ei de îngrijire nu s-a schimbat cu mult. „De fapt sunt mult mai conștientă că trebuie să aplic protecție solară pe pielea lui [Santiago] când ieșim”, a dezvăluit ea.

View this post on Instagram

Lazy Sunday! #SundayFunday

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Iar când prinde un moment doar pentru ea, profită de el și își organizează un adevărat răsfăț. „Ador masajul și băile, le-aș putea face zilnic. Folosesc acel timp pentru mine seara. Este evadarea mea”, a relatat Eva. Este de la sine înțeles că actrița are mare grijă de tenul ei, chiar și atunci când timpul devine prea scurt pentru o baie relaxantă. Rezultatul se vede în toate aparițiile publice ale vedetei, dar și în selfie-urile publicate pe social media: are un ten demn de invidia oricui.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com