Emma Watson și-a făcut un tatuaj (greșit) cu Time’s Up

Emma Watson este foarte vocală în legătură cu valorile pe care le susține, și nu ascunde faptul că este activistă. Este una dintre susținătoarele campaniei Time’s Up, și a dovedit acest lucru inclusiv pe covorul roșu de la Premiile Oscar 2018. Cum? Cu un tatuaj cu Time’s Up pe antebraț, care cu siguranță a atras atenția, însă dintr-un motiv neașteptat. 

Emma Watson și-a făcut tatuaj cu numele campaniei Time’s Up pe antebrațul drept. Nu știm dacă este permanent sau doar un tatuaj temporar, însă sperăm, pentru binele actriței, că este temporar. Asta pentru că tatuajul conține o greșeală gramaticală destul de atipică pentru reputația pe care Emma Watson și-a format-o până acum.

Emma Watson și-a făcut un tatuaj cu Time’s Up greșit gramatical

Emma Watson și-a făcut un tatuaj cu Tiime's Up greșit gramatical

Emma Watson și-a făcut un tatuaj cu Tiime’s Up greșit gramatical

Ceea ce îi lipsește tatuajului este un apostrof, conform gramaticii limbii engleze. Pe antebrațul Emmei Watson scrie „Times Up”, când ar trebui, de fapt, să scrie „Time’s Up”. Fanii actriței au observat imediat această greșeală, mai ales în contextul în care majoritatea o cunosc datorită rolului din Harry Potter, unde era o adevărată „tocilară” la acest capitol.

Din fericire, din fotografiile de la eveniment, tatuajul Emmei pare să fie temporar, așa că probabil că nu va rămâne cu greșeala gramaticală imprimată pe piele pentru totdeauna.

Cu toate acestea, un alt aspect al look-ului actriței de la petrecerea Vanity Fair a atras atenția. Este vorba despre mini bretonul Emmei Watson, un stil de breton care și-a căpătat numele de cea mai cool tunsoare a sezonului.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com