Emma Stone are o tunsoare perfectă dacă visai la un look nou ușor de întreținut

Emma Stone are o tunsoare perfectă dacă visai la un look nou ușor de întreținut

Dacă visai la un look nou ușor de întreținut pentru toamnă, am găsit sursa perfectă de inspirație. Emma Stone are o tunsoare nouă perfectă pentru acest sezon, care nu necesită prea mult efort pentru coafare.

Părul ușor de aranjat pare un ideal greu de atins, însă tunsoarea potrivită îți poate asigura acest confort. Emma Stone este cel mai bun exemplu în acest sens, pentru că tocmai s-a lăsat pe mâinile hairstilistei Mara Roszak și are o tunsoare nouă extrem de low maintenance.

Emma Stone are o tunsoare nouă de toamnă

Reflexiile arămii ale Emmei Stone sunt puse și mai bine în valoare de niște onduleuri largi care se termină brusc pe umeri. Noua ei tunsoare este una simplă, un bob asimetric, mai lung în față și mai scurt în spate, cu vârfurile tăiate fără fandoseli, drept și abrupt.

Tunsoarea arată minunat și datorită texturii părului actriței, însă și pentru că este atât de simplă încât nu ne-am fi așteptat la o asemenea schimbare. Mai mult decât atât, tăietura dreaptă este una care nu ridică dificultăți mai deloc la întreținere, iar dacă ai părul wavy, va arăta minunat.

Pe noi ne-a cucerit și lungimea ușor imprecisă la care a rămas tunsoarea, puțin mai lungă de linia umerilor, care forțează părul să se curbeze și îi conferă mai mult volum și mai multă mișcare naturală.

Concluzia? Dacă ești în căutarea unei tunsori noi de toamnă, însă pe care să nu fie nevoie să o întreții prea des ori să petreci zeci de minute cu peria în mână în încercarea de a-i da o formă, noul look al Emmei Stone este un exemplu bun de urmat.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com