Emma Stone a purtat un buchet de trandafiri în păr

Emma Stone a dus la un alt nivel moda florilor purtate pe post de accesorii pentru păr. În loc să poarte o coroniță, Emma Stone a purtat un întreg buchet de trandafiri în păr la premiera noului ei film The Favourite din cadrul New York Film Festival.

Roșcatul tomnatic al părului actriței a fost un fundal armonios pentru trandafirii primăvăratici care au jucat rol de accesorii pentru coafură. Emma Stone a purtat un buchet de trandafiri în păr pe covorul roșu la New York Film Festival, unde a arătat superb.

Emma Stone a purtat un buchet de trandafiri în păr

Zilele trecute a avut loc premiera noului film The Favourite în cadrul Festivalului de Film de la New York. Actrița Emma Stone, care un rol cel puțin interesant în producția cinematografică, și-a accesorizat părul cu numeroși trandafiri în nuanțe arămii.

https://www.instagram.com/p/BoS9ewsgSAX/?taken-by=mararoszak

Cea care s-a ocupat de coafura surprinzătoare a fost hairstilista Mara Roszak, care a publicat pe profilul ei de Instagram primele imagini cu look-ul. „Cât de distractiv este? Trandafiri proaspeți în păr!? Emma Stone pentru premiera filmului The Favourite”, a scris Roszak, în drescrierea imaginilor.

Apariția Emmei pe covorul roșu a fost cu siguranță una surprinzătoare, într-un mod cât se poate de plăcut. Cu toate acestea, nu este prima dată când coafurile actriței ne uimesc. În urmă cu câteva luni, Emma Stone și-a făcut părul permanent (iar rezultatul a fost unul neașteptat).

Trandafirii purtați în păr de Emma Stone au fost opera hairstilistei Mara Roszak

Trandafirii purtați în păr de Emma Stone au fost opera hairstilistei Mara Roszak

Actrița a completat coafura romantică cu un machiaj îndrăzneț în nuanțe de verde crud în zona ochilor și un ruj subtil nude pe buze.

Emma Stone a arătat minunat pe covorul roșu la New York Film Festival. În filmul The Favourite apar și Olivia Colman, Rachel Weisz și iubitul lui Taylor Swfit, Joe Alwyn. Premiera globală va avea loc pe 23 noiembrie.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com