Emily Ratajkowski are un nou look care ne aduce aminte de Jackie O

Emily Ratajkowski are un nou look care ne aduce aminte de Jackie O

Una dintre cele mai populare tunsori are acestei veri tocmai a primit un upgrade. Emily Ratajkowski are un nou look, iar modul în care este stilizată tunsoarea ne aduce aminte de Jackie Kennedy Onassis.

Emily Ratajkowski ne-a cucerit cu un look nou pe Instagram, și pare a fi indiciul că a început un nou proiect. Fotomodelul seamănă izbitor cu Jackie O într-o fotografie în care poartă un look actual și foarte glamorous.

Emily Ratajkowski seamănă cu Jackie O într-un selfie glam

Emily Ratajkowski poartă un bob voluminos cu bucle largi care ne aduc aminte de stilul lui Jackie O.

View this post on Instagram

Who tho?

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Și machiajul fotomodelului ne-a cucerit total. Emily a afișat un cat-eye perfect care îi accentuează căpruiul ochilor, asortat unei culori la fel de intense la nivelul buclelor. Cu pistruii la vedere și un balsam natural pe buze, Emily arată ca o variantă modernă a fostei Prime Doamne a SUA.

Totuși, se pare că noul look nu este nici pe departe permanent. Make-up artistul lui Emily a repostat selfie-ul cu o descriere care ne dă de înțeles că fotomodelul poartă o perucă (una foarte realistă!).

View this post on Instagram

Wigged out!!!. Coming soon…

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

Anunță postările celor doi un nou proiect? Nu este prima oară când Emily a purtat o perucă scurtă.

Fotomodelul a publicat în trecut fotografii cu ea purtând tunsoarea pixie. La acel moment, însă, Emily a specificat precis că este vorba despre o perucă și i-a anunțat pe fanii săi că urmează ceva legat de acest look.

Iar dacă tot noul look al lui Emily ne aduce aminte de un personaj important din istorie, iată câteva lecţii valoroase de stil, furate de la Jackie O.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com