Emily Ratajkowski ne-a surprins cu o tunsoare pixie înainte de Met Gala 2018

Emily Ratajkowski ne-a surprins cu o tunsoare pixie înainte de Met Gala 2018

Știți cum se spune că nu este bine să încerci o tunsoare nouă înainte de un eveniment important? Ei bine, Emily Ratajkowski nu a ținut cont de această regulă și a îndrăznit să încerce o tunsoare pixie înainte de Met Gala 2018. Fotomodelul ne-a surprins cu un look extrem de fresh într-o serie de fotografii publicate pe social media.

Să treci de la păr lung la pixie cut este o decizie importantă. O decizie pe care Emily Ratajkowski nu a luat-o definitiv, însă care s-a dovedit a fi o idee bună. Părul scurt o prinde de minune pe vedetă, iar reacțiile la imaginile publicate de ea pe Instagram au fost surprinzătoare. Fanii au apreciat noul look, și noi de asemenea!

Emily Ratajkowski a încercat o tunsoare pixie

„Nu am făcut sport în seara asta, daar… fiți pe fază! (Este o perucă, oameni buni”, a scris Emily Ratajkowski în descrierea pozelor în care le-a arătat fanilor cum i-ar sta cu un pixie cut.

https://www.instagram.com/p/Bie3fm8Fh1f/

În timp ce unii fani s-au arătat întristați de schimbarea de look, crezând că este permanentă, alții au susținut-o și i-au comentat că îi stă bine oricum. În mod surprinzător, multe comentarii ale fanilor au fost legate de silueta fotomodelului, mai degrabă decât de tunsoare.

În orice caz, peruca a fost doar pentru poze, căci Emily Ratajkowski și-a purtat părul lung la Met Gala 2018.

Emily Ratajkowski la Met Gala 2018

Emily Ratajkowski la Met Gala 2018

Pe noi ne-a surprins plăcut peruca pixie purtată de Emily Ratajkowski, însă și celelalte apariții de la eveniment. Vezi aici cele mai extravagante coafuri și machiaje la Met Gala 2018.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com