Emily Ratajkowski poartă acum un breton superb

Emily Ratajkowski poartă acum un breton superb

Vara nu pare a fi sezonul potrivit pentru a-ți face breton, nu-i așa? Ei bine, celebritățile nu sunt de aceeași părere. Mai întâi Gigi Hadid a încercat această tunsoare, iar acum Emily Ratajkowski poartă un breton superb. Nu este de mirare, având în vedere că am preconizat că va fi una dintre tunsorile care vor domina anul 2018.

Tunsoarea de tip bob a fost cea mai populară pe timpul acestei primăveri, însă noul sezon anunță o mulțime de schimbări de look. Deși ai crede că vara este un anotimp nepotrivit pentru a-ți face breton, din cauza căldurii și a transpirației excesive, Emily Ratajkowski sfidează așteptările. Supermodelul poartă acum un breton superb care ne inspiră și pe noi să ne programăm urgent la salon.

Emily Ratajkowski și-a făcut breton

Pe Instagram, unde este extrem de activă, Emily Ratajkowski le-a arătat fanilor noul ei breton, în mai multe ipostaze.

https://www.instagram.com/p/BjX6fo3Dhl0/?taken-by=emrata

Noua tunsoare îi încadrează armonios trăsăturile și să nu mai pomenim că este lider în tendințele de hairstyling ale sezonului.

View this post on Instagram

Honestly, just love a bang

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Bretonul lui Emily Ratajkowski îi conferă acea alură de franțuzoaică, un look extrem de chic și relaxat.

View this post on Instagram

Côte d’Azur

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Credem că nu este deloc întâmplător faptul că primele fotografii cu bretonul lui Emily Ratajkowski au fost realizate în Franța, pe Coasta de Azur așa cum a menționat în descrierea imaginilor. Noua ei tunsoare a fost întâmpinată de fani cu multe complimente și aprecieri pe Instagram.

Dacă ești tentată să încerci cea mai trendy tunsoare a sezonului, iată un ghid de bună purtare a bretonului. Trebuie să știi că acest look nu se pretează pentru oricine, ci doar pentru persoanele cu o anumită formă a feței. Din fericire, bretonul lui Emily Ratajkowski îi vine superb. Și Mila Kunis a purtat un look nou cu breton la Billboard Music Awards 2018 și a avut parte de reacții pozitive.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com