Cum își adaptează Emilia Clarke rutina de skincare când filmează în condiții extreme

Cum își adaptează Emilia Clarke rutina de skincare când filmează în condiții extreme

Ne-am îndrăgostit de ea în rolul din Urzeala Tronurilor și apoi ne-a făcut să plângem în Înainte să te cunosc. Emilia Clarke este o actriță maleabilă, iar acest lucru o pune în situații neobișnuite de filmare. Iată cum își adaptează Emilia Clarke rutina de skincare în funcție de condițiile de pe platou.

Putem spune fără nicio reținere că Emilia Clarke este un model demn de urmat. Spunem asta nu doar pentru că ne place ca actriță, ci și pentru că are obiceiuri foarte sănătoase în ceea ce privește rutina de skincare. Emilia a vorbit despre asta într-un interviu acordat revistei Vogue UK.

Emilia Clarke a vorbit despre rutina ei de skincare

Un lucru pe care îl face regulat (și pe care îl apreciem cu sinceritate) este să aplice cremă cu protecție solară zilnic. „Sunt strictă cu protecția solară în fiecare zi. Toată ziua, în fiecare zi. Am grijă de piele. Mă hiperpigmentez foarte ușor așa că trebuie să am multă grijă, și mă ard foarte ușor. Suntem cu toții conștienți acum, nu-i așa, conștienți cu privire la protecția solară!”, a relatat ea.

În plus, pentru că uneori filmează în condiții neobișnuite, Emilia își adaptează rutina de skincare. „Dacă filmez în condiții extreme, îmi schimb crema hidratantă și poate adaug un ulei. Nu-mi place să-mi pun prea multe lucruri pe față, dar tocmai am descoperit bucurria unui toner care exfoliază ușor. Profit de AHA. Am nevoie doar de puțin pentru că este bine să nu aplici prea multe când ești tânără. Nu-i nevoie! Și literalmentee aplic doar cel mai mini-mini strop de cremă de ochi, de asemenea, dar apoi o masez ca nebuna să intre în piele”, a mai explicat actrița.

Despre rutina ei de călătorie

„Întotdeauna îmi împachetez kitul complet și nu pot face altfel: cleanser Shiseido, cremă hidratantă și cremă de ochi. De două ori pe zi, în fiecare zi. Pot fi beată moartă și tot îmi voi da machiajul jos. Am coșmaruri când adorm cu machiajul pe față, este cel mai ciudat lucru”, a dezvăluit ea.

Trucul ei pentru ca parfumul să reziste toată ziua

„Tatăl meu a fost în Paris când eram foarte mică și l-am rugat să îmi aducă un parfum cu trandafiri. Când simt mirosul de trandafiri acum, mă duce înapoi în acel loc. Nu sunt o persoană care aplică mult parfum. Pulverizez la începutul zilei și asta este tot. Și îmi va rezista pe tot parcursul! Întotdeauna pulverizez și în păr, și atunci când ridic și îi dau drumul să cadă, la jumătatea zilei, este ceva de genul ”Mmm! Nici nu trebuie să reaplic parfumul”, a relatat Emilia Clarke.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com