Emilia Clarke are acum părul scurt și arată superb

Emilia Clarke are acum părul scurt și arată superb

Nu a trecut mult timp de când Emilia Clarke a recunoscut că și-a dorit întotdeauna o tunsoare pixie. Actrița spunea atunci că nu știe dacă un astfel de look i-ar sta bine. Acum, Emilia Clarke are părul scurt, și arată superb cu noua tunsoare.

Serialul Urzeala Tronurilorși-a făcut inclusiv un tatuaj i-a adus o popularitate incredibilă Emiliei Clarke, iar în onoarea lui . Și părul actriței a fost sacrificat pentru filmări, fiindcă procesul extrem de decolorare pentru a ajunge la nuanța purtată de personajul Khaleesi i-a distrus complet podoaba capilară. Nerăbdătoare să își regenereze părul natural, Emilia Clarke și-a tuns părul scurt.

Emilia Clarke are acum părul scurt

Emilia Clarke și-a făcut apariția la Hollywood Bowl cu un nou look. Emilia poartă acum o tunsoare scurtă de tip pixie, pe care actrița a arătat-o și fanilor de pe Instagram într-o fotografie care ne-a luat pe toți prin surprindere.

https://www.instagram.com/p/BoPn51pFOXc/?taken-by=emilia_clarke

„Eu: Vreau ceva ca atunci când Gwyneth și Brad aveau aceeași tunsoare. Jenny Cho (hairstilista ei, n.r.): Am înțeles”, a scris Emilia, în descrierea primei imagini cu tunsoarea ei cea nouă.

Jenny Cho, la rândul ei, a publicat pe profilul ei de Instagram un video de tip timelapse în care a documentat întreg procesul tunsorii scurte pe care o poartă acum Emilia Clarke.

„Emilia a fost până acum de la bruneta senzuală, până la zeița cu păr blond platinat, și tot ce se putea între cele două nuanțe. Este una dintre puținele norocoase la care se pretează o varietate largă de culori. Știu, știu, unii dintre voi sunteți triști că renunță la blondul platinat. Este superb dar nu întotdeauna blând cu părul. Care a fost culoarea voastră preferată purtată de Emilia Clarke? Sper să vă bucurați de această versiune foarte rapidă a tunsorii ei. Emilia Clarke, ești un vis”, a scris Jenny, în descrierea clipului.

Emilia Clarke are părul scurt acum, și chiar dacă în trecut își făcea griji că un astfel de look nu s-ar potrivi cu trăsăturile chipului ei, arată de-a dreptul superb.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com