Dylan Sprouse a renunțat la părul lung de ziua lui de naștere

Dylan Sprouse a renunțat la părul lung de ziua lui de naștere

Dacă ai citit numele Dylan Sprouse, ai văzut imaginea cu el, însă încă nu-ți amintești de unde îl știi, Dylan este unul dintre gemenii-vedetă ai serialului The Suite Life of Zack and Cody. Da, cei doi gemeni au crescut mari, însă nu s-au schimbat prea mult. Dylan Sprouse a renunțat la părul lung de curând și arată din nou ca micuțul din serial.

Dacă te încadrezi în generația millenials, este imposibil să nu-i știi pe Dylan și Cole Sprouse. Cu siguranță ai prins serialul celor doi gemeni de pe Disney Channel în perioada 2005 – 2008. Ei bine, cei doi copii au ajuns la vârsta de 26 de ani și, spre surprinderea tuturor, nu s-au schimbat aproape deloc în tot acest timp. Dylan Sprouse a renunțat la părul lung, iar noua sa tunsoare ne amintește chiar mai tare din personajul său din serial.

Dylan Sprouse a renunțat la părul lung

Gemenii au împlinit 26 de ani pe 4 august, iar de ziua lui, Dylan Sprouse a renunțat la părul lung în favoarea unei tunsori scurte, răcoroase, de vară. Noul look a fost dezvăluit pe Instagram de către cea despre care toată lumea crede că este iubita lui, Barbara Palvvin.

https://www.instagram.com/p/BmEipirAG24/?taken-by=realbarbarapalvin

Tot de ziua sa de naștere, Dylan a publicat la rândul său o fotografie pe profilul de Instagram, însă nu una recentă, ci una de când el și fratele lui Cole erau copii.

https://www.instagram.com/p/BmE6Zx_Hv4_/?taken-by=dylansprouse

„26 la PUTERE MAXIMĂ. Am putea lovi cu pumnul afurisitul de SOARE cu mâinile goale, așa mă simt astăzi. Ne-am ridicat din focul de tabără, muncind ca niște lupi motivați, încă de când eram pui, acoperiți în cenușă, i-am distrus pe cei care au stat în calea noastră și ÎNCĂ avem cuțite în ghete. Fiecare an este mai bun decât ultimul, fiecare lecție câștigată cu mai mult efort și mai meritată. Îmi iubesc fratele, vă iubesc pe voi toți și iubesc viața. Mulțumesc pentru toate urările voastre. Lăudat fie Odin”, a scris Dylan, în descrierea fotografiei cu fratele lui.

De ziua lui de naștere, Dylan și-a făcut cadou o tunsoare și se pare că noul look i-a dat un plus de energie, căci mesajul scris pe Instagram a fost cu siguranță ceva special.

Foto: Northfoto

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com