Dua Lipa este blondă într-un nou videoclip

Dua Lipa este blondă într-un nou videoclip

În ultima perioadă, Dua Lipa a început să experimenteze din ce în ce mai mult cu părul ei. Când spunem asta, ne referim, desigur, atât la culoare, cât și la lungime. După ce ne-a surprins cu un verde electric de ziua ei, acum, Dua Lipa este blondă într-un nou videoclip.

Dua Lipa își scrie propriile reguli de beauty, și se pare că una dintre ele ar putea fi „Încearcă cât mai multe lucruri”. Cel puțin așa ne-am gândi noi, luând în considerare ultimele transformări de look prin care a trecut. Din fericire, cântăreața a optat pentru a experimenta cu ajutorul perucilor, fără ca părul ei natural să fie afectat în vreun fel.

Dua Lipa este blondă în cel mai nou videoclip al ei

Pe 6 septembrie, Dua Lipa va lansa un nou videoclip muzical. Cântăreața ne-a lăsat să tragem cu ochiul la câteva imagini, și ne-a arătat cum îi stă cu o perucă blond platinat pe care a purtat-o special pentru această ocazie.

„6 zile până veți simți și voi electricitatea”, a scris Dua în descrierea primei imagini din videoclip pe care a ales să o arate. A urmat, din fericire, una frontală, în care putem vedea mai de aproape cum îi vine blondul platinat.

Fanii aproape că nici nu au recunoscut-o pe Dua Lipa purtând acea perucă blondă. Însă nimic nu ne mai surprinde după ce a purtat, recent, o perucă verde și una albastră.

https://www.instagram.com/p/Bm2-y6iFM0h/?taken-by=dualipa

În ceea ce privește părul, Dua Lipa este un cameleon veritabil. Însă, de cele mai multe ori, cântăreața lucrează cu peruci pe care și le poate da jos în momentul în care se plictisește de ele. Părul ei natural rămâne într-o nuanță castanie și o tunsoare bob care se află în topul tendințelor de anul acesta.

Foto: Northfoto

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com