Drew Barrymore folosește acest remediu natural pentru a scăpa de roșeață

Drew Barrymore folosește acest remediu natural pentru a scăpa de roșeață

Chiar și vedetele cu bugete generoase recurg la rețete naturiste din când în când. Drew Barrymore a dezvăluit că folosește un remediu natural pentru a scăpa de roșeață, și chiar funcționează! Cel mai bun lucru? Este la îndemâna oricui!

Actrița a dezvăluit mai multe secrete de beauty pe profilul de Instagram recent, însă cel mai de succes a fost un remediu natural pentru a scăpa de roșeață. Drew Barrymore a descoperit metoda corectă pentru a folosi aloe vera, și a împărtășit-o cu fanii ei.

Drew Barrymore folosește aloe vera pentru a scăpa de roșeață

„Știu că arată ciudat, însă am avut o mușcătură sau reacție gigantică pe fațăm chiar în centrul obrazului. Mă distrăgea de la orice. Oricum, am încercat vechiul mit cu aloe vera. Nimic. Apoi, gândindu-mă că nu am nimic de pierdut, am scobit după miezul plantei, pe care am tăiat-o din grădina mea și apoi am păstrat-o în frigider pentru a o folosi, sucul pe care îl poți obține din ea nu a funcționat. Așa că am pus o bucățică de pulpă direct pe piele. Am lăsat-o acolo timp de trei sau patru ore…”, a scris Drew, într-o postare inițială.

„Partea a doua: Am stat afară bucurându-mă de o sâmbătă anormal de calmă, cu foarte multă protecție solară. Nimic nu este glamorous aici! Doar o fată care face experimente! Și am observat că bucata de aloe vera s-a înroșit. A extras roșeața de pe fața mea. Iar după cele patru ore…”, a continuat actrița.

View this post on Instagram

#beautyjunkieweek part three Don’t get grossed out, because i know it is, but it turned into this when it came off my face. And I am not kidding you, my red mark on my face was NOTICEABLY lighter. And I did it again the next day, with a much milder impact. But in two day it’s was gone. I had even tried bleaching creams, and noting was getting the red spot off my face until this natural remedy. Aloe Vera live plant meat worked to extract the red. Anyway, I keep an aloe plant in my apt in nyc when I don’t have the luxury of finding it in the earth. It’s Also amazing for cuts, scrapes and especially burns. It’s a must have to have around. In any form. Thank you aloe Vera. You continue to amaze me with your beauty and beauty secrets. @flowerbeauty @walmart @ultabeauty #thingsthatactuallywork

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

„Nu vă îngreșoțați, pentru că știu că este grețos, dar s-a transformat în asta când mi-a căzut de pe față. Și nu glumesc, pata roșie de pe fața mea era semnificativ atenuată. Și am făcut același lucru din nou în ziua următoare cu un impact mult mai puțin intens. Dar în două zile a dispărut. Încercasem chiar și creme de decolorare, și nimic nu îndepărta pata roșie de pe față, până când am încercat acest remediu natural. Pulpa de aloe vera a funcționat să îmi extragă roșeața. Oricum, păstrez o plantă de aloe în apartamentul meu din New York atunci când nu am luxul de a găsi această plantă în pământ. Este de asemenea minunată pentru tăieturi, zgârieturi și în special arsuri. Este un must-have. În orice formă. Mulțumesc aloe vera. Continui să mă uimești cu frumusețea ta și cu secretele tale de beauty”, a încheiat Drew.

Dacă Drew Barrymore folosește un remediu natural pentru a scăpa de roșeață, cu siguranță este suficient de bun și pentru noi, nu-i așa?

Foto:

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com