Doi pași din rutina de skincare a lui Jennifer Lawrence pe care oricine ar trebui să-i urmeze

Doi pași din rutina de skincare a lui Jennifer Lawrence pe care oricine ar trebui să-i urmeze

Te-ai întrebat vreodată ce fac celebritățile special încât arată atât de bine, chiar și după o anumită vârstă? Nu este întotdeauna vorba despre operații, ci despre rutina de skincare. Am aflat care sunt obiceiurile lui Jennifer Lawrence, și am selectat doi pași din rutina ei pe care oricine ar trebui să îi urmeze.

Rutina de îngrijire a pielii depinde de la persoană de la persoană, pentru că trebuie adaptată nevoilor specifice. Însă Jennifer Lawrence a integrat în rutina ei doi pași pe care oricine ar trebui să-i urmeze, dacă își dorește să amâne îmbătrânirea prematură.

Jennifer Lawrence a dezvăluit cum își îngrijește tenul

Pe lângă faptul că își exfoliază în fiecare seară pielea, Jennifer Lawrence a dezvăluit doi pași importanți din ritualul ei zilnic de îngrijire. Conform Harper’s Bazaar, actrița nu folosește doar o simplă cremă hidratantă.

„Cred că este important să schimbi produsele pentru față periodic, însă folosesc retinol sub crema de noapte în fiecare seară. Se spune că nu trebuie folosit zilnic, însă întotdeauna spun „La naiba”, a dezvăluit Jennifer. Retinolul este un ingredient-cheie în lupta împotriva apariției premature a ridurilor, și chiar și în tratare lor.

Un al lucru important pe care Jennifer Lawrence îl face este să aplice produse cu protecție solară. „În timpul zilei, aplic protecție solară. Nu contează ce produs, doar că întotdeauna mă asigur că are zinc în compoziție”, a mai explicat actrița.

Nu vom înceta niciodată să repetăm acest lucru: produsele cu protecție solară trebuie aplicate în fiecare zi, indiferent de vreme sau anotimp. Pentru o protecție temeinică împotriva razelor UV, este recomandat să optezi pentru cremele, spray-urile sau loțiunile cu cel puțin SPF 30. Nu numai că acest lucru îți va menține pielea tânără mai mult timp, însă te va apăra și riscurile de sănătate ale expunerii la soare.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com