Dior și Bella Hadid propun trei lookuri ultra glam pentru Halloween

Cu o imersiune fantasmagorică în visul fascinant al Bellei Hadid, Dior dezvăluie un scurt film în care propune trei lookuri ultra glam pentru Halloween.

Bella Hadid și Dior au colaborat și anul acesta pentru un film de scurt metraj pentru Halloween, intitulat The Beauty of a Dark Dream, iar ca rezultat ne oferă trei propuneri de lookuri pentru mult-așteptatele party-uri tematice.

Dior și Bella Hadid propun trei lookuri ultra glam pentru Halloween

„Dior dezvăluie o nouă poveste de Halloween. Gândit de Peter Philips, director creativ și de imagine pentru Dior Makeup, acest încântător film de scurt metraj prezintă trei lookuri cu adevărat fascinante și neliniștitoare”, se arată în comunicatul brandului. „Filmul dezvăluie sofisticarea îndrăzneață a brandului Dior Makeup prin trei nuanțe captivante: negru, alb și roșu”.

Personajul central, Bella Hadid, avansează prin trei lookuri glamouros, elegante și creative. Primul look ne este dezvăluit în scena numită The Stairs: „Un ruj se rostogolește pe scări. Iconicul Rouge Dior 999, o nuanță intensă, obsesivă, de roșu, obține atenția privrii magnetice a Bellei. Este detaliul central al unui look răvășitor, completat de un ten catifelat, o privire enigmatică accentuată cu liner negru și unghii în nuanța Midnight Red”.

Al doilea look, intitulat The Mirrors, surprinde un look mai profunzător, monocromatic, dominat de culoarea roșie. Bella Hadid își sculptează pomeții cu o mișcare fină de pensulă, folosind clasicul Dior Rouge Blush 999.

Cel de-al treilea și ultimul look, The Dream, este cel care ne-a luat complet prin surprindere. „Fantezia oricărui makeup artist, chipul Bellei este decorat cu forme geometrice, care arată precum simboluri criptice aplicate ca o mască spectaculoasă în jurul ochilor. Această ornamentare captivantă, aproape ca o operă de artă, este o combinație de Diorshow On Stage Liner 001 Matte White și 091 Matte Black. Pe frunte, un al treilea ochi mistic, evident, roșu, sugerează faptul că eroina a intrat într-o altă dimensiune”, se arată în comunicat.

Descoperă în galeria foto de mai sus toate cele trei look-uri create de makeup artistul Dior, Peter Philips, pentru Bella Hadid ca propunere de Halloween.

Foto: Christian Dior Parfums

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com