Descoperind misterele La Mer: interviu cu Helen Pillini, Training Manager

Descoperind misterele La Mer: interviu cu Helen Pillini, Education Manager

Faimoasa Crème de la Mer are o istorie de peste 50 de ani și un renume binemeritat de produs-cult. GLAMOUR a stat de vorbă cu Helen Pillini, Education Manager La Mer, și a descoperit toate misterele care învăluie atât brandul, dar și formula-minune.

Cum a început totul, de unde vine numele brandului?

Totul a început acum mai bine de 50 de ani, când fizicianul aerospatial dr. Max Huber a suferit un accident care i-a lăsat fața acoperită cu arsuri severe. Doctorii nu au putut să îi vindece cicatricile, așa că a decis să se ajute singur.

Câți ani a durat până când dr. Huber a găsit formula perfectă?

A fost nevoie de 12.000 de experimente și șase ani să creeze în sfârșit Miracle Broth™, elixirul-cheie care se află în inima produsului Crème de la Mer.

Ce este acest Miracle Broth™?

Miracle Broth™ este un amestec brevetat de alge de mare naturale culese de mână din Oceanul Pacific și fermentate cu vitamine și alte ingrediente de origine naturală. Acest proces unic de fermentație include expunerea la sunete pulsatorii și energie luminoasă pe o perioadă de la trei la patru luni.

Am înțeles că procesul de recoltare a algelor de mare este determinat de lună și de maree, de ce?

Max era de părere că orice ființă vie de pe Pământ este influențată de lună și de stele. În timpul experimentelor lui, a descoperit că algele de mare au o energie vindecătoare maximă în perioada lunii pline.

Ce s-a schimbat în formula noii Mystery Cream?

Nu s-a schimbat nimic în această Editie Specială Limited Life a produsului Crème de la Mer. Suntem mândri să împărtășim povestea lui Max Huber și a procesului de creație a Crème de la Mer cu toți consumatorii noștri din jurul lumii și să sărbătorim cu ajutorul acestui design unic.

Care sunt produsele esențiale La Mer pe care orice femeie ar trebui să le includă în rutina ei de skincare?

Cel puțin una dintre cele cinci texturi diferite ale Crème de la Mer, un tratament pentru ochi și un tratament de tip serum. Toate trei depind de țelurile consumatorilor legate de îngrijirea pielii și de stilul de viață. Aș include de asemenea în categoria de produse esențiale și The Treatment Lotion, care infuzează pielea cu energie.

Care este cea mai eficientă metodă de aplicare pentru Crème de la Mer, există trucuri secrete de folosire a acesteia?

În ceea ce privește orginala Crème de la Mer, există un ritual de aplicare. Încălzește o cantitate mică de produs pe vârfurile degetelor, până când crema devine transparentă. Apoi, trebuie să o apeși în piele pentru a te bucura la maximum de beneficiile formulei.

Foto: PR

Tags:
Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com