Denim Eyes este cel mai nou trend de make-up de pe Instagram

Denim Eyes este cel mai nou trend de make-up de pe Instagram

Denim Eyes este cel mai nou trend de make-up de pe Instagram și este perfect pentru acest început de toamnă. Știm că nu au venit încă temperaturile scăzute peste noi, însă cel mai probabil vom scoate jeanșii din dulap la primele adieri de vânt rece. Ei bine, dacă tot am pomenit de jeanși, de ce să nu-i asortăm cu machiajul?

V-am dezvăluit zilele trecute care sunt cele mai populare culori de fard de pleoape de pe Pinterest. Ei bine, dacă nu te-ai regăsit în gusturile utilizatorilor platformei, avem o nouă propunere pentru tine: Denim Eyes. Este vorba despre un trend de machiaj care ia cu asalt Instagramul și se potrivește de minune pentru trecerea de la vară la toamnă.

Denim Eyes, un nou trend de machiaj pe Instagram

Adorăm platformele sociale cum este Instagramul, tocmai pentru că este foarte ușor să fii la curent cu noile trenduri. Hashtagul #DenimEyes este din ce în ce mai popular, iar de când Lily Aldridge a publicat o fotografie în care poartă acest look, am făcut o mică obsesie.

Trendul Denim Eyes presupune folosirea culorilor jeanșilor pe pleoape, de obicei în nuanțe intense și ușor mai închise. Look-ul se potrivește cel mai bine persoanelor cu ochii căprui, pentru că îi pune în evidență, însă nu este exclusiv adresat acestora. Poate complimenta atât ochii verzi, cât și ochii căprui deschis. Chiar și Emily Ratajkowski a purtat acest gen de machiaj în trecut, în toamna anului 2017, sub pensula make-up artistului Hung Vanngo.

https://www.instagram.com/p/BZJzZq8g0tQ/?hl=en&taken-by=hungvanngo

Noul trend de machiaj Denim Eyes este mai potrivit pentru a fi purtat în cadrul unui look de seară. Totuși, dacă nu te temi să încalci regulile și îți plac culorile intense, îl poți purta și într-un look de ieșit în oraș pe timp de zi.

Dacă am reușit să te facem curioasă, intră în galeria foto. Am selectat cele mai reușite look-uri Denim Eyes, care îți pot servi drept sursă de inspirație pentru un machiaj trendy de vară târzie sau toamnă timpurie.

Foto: Instagram @LilyAldridge

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com