Demi Lovato are un nou tatuaj cu o semnificație specială

Demi Lovato are un nou tatuaj, pe care l-a afișat la numai câteva zile după ce a lansat o nouă piesă. Cântăreața a creat controverse cu melodia numită „Sober”, prin care anunța, în mod indirect, că a încălcat promisiunea de a nu mai consuma băuturi alcoolice.

Acum, Demi Lovato are un nou tatuaj cu o semnificație specială. De ce spunem asta? Pentru că membrii echipei sale poartă cu toții acum același tatuaj.

Demi Lovato are un nou tatuaj

Ce semnificație ar putea avea tatuajul nou al lui Demi Lovato? Ne-a arătat într-un story pe Instagram că și-a scris pe degetul mic cuvântul „Free” (=liber), dar și că restul echipei sale poartă același tatuaj.

Demi Lovato are un nou tatuaj

Demi Lovato are un nou tatuaj

Cuvântul ar putea avea legătură cu versurile din noua ei melodie: „Mama, I’m so sorry I’m not sober anymore/ And daddy please forgive me for the drinks spilled on the floor/ And I’m sorry for the fans I lost who watched me fall again/ I wanna be a role model, but I’m only human”.

Membrii echipei lui Demi poartă acum același tatuaj pe care și l-a făcut și ea

Membrii echipei lui Demi poartă acum același tatuaj pe care și l-a făcut și ea

Prin aceste versuri, Demi pare să anunțe faptul că a încălcat promisiunea de a nu mai consuma alcool, dar și că se simte într-un fel liberă de așteptările pe care alții le au de la ea și de constrângerea de a reprezenta un model demn de urmat pentru tineri.

Cuvântul free a fost menționat de Demi și în urmă cu câteva zile în Barcelona. Artista a vorbit cu publicul și a transmis un mesaj încurajator, potrivit Female First: „Viața este foarte, foarte nostimă uneori. Poate fi dificilă, dar, majoritatea timpului, dacă faci ceea ce te face fericit și te eliberezi (set yourself free), vei avea o viață minunată”.

Nu știm sigur ce semnificație are noul tatuaj al lui Demi Lovato, însă cu siguranță cuvântul respectiv este special pentru cântăreață și echipa ei.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com