Deciem și The Ordinary se întorc, așa că putem răsufla ușurate

Deciem și The Ordinary se întorc, așa că putem răsufla ușurate

Vestea că brandul The Ordinary se închide ne-a cam dat palpitații săptămâna trecută. Orice pasionată de skincare este deja familiarizată cu produsele lor, iar acum putem răsufla ușurate: Deciem și The Ordinary se întorc.

Au fost câteva zile agitate la nivel intern pentru compania Deciem, fondator al brandului de produse de skincare The Ordinary. Brandon Truaxe, fostul CEO, anunța închiderea temporară a business-ului într-o postare pe Instagram în care acuza o lungă listă de persoane de „activitate infracțională”. Aflăm acum că Truaxe a fost înlăturat din funcția de CEO al Deciem, iar compania va continua să existe.

Brandon Truaxe va fi înlocuit de fostul co-CEO, Nicole Kilner, care va ocupa acum funcția de CEO interimar al companiei. Decizia a fost luată după ce investitorul Estee Lauder a înaintat o injucție în instanța din Ontario, Canada, solicitând retragerea lui Truaxe din companie. „Truaxe a afișat un comportament eronat, deranjant și ofensator în rolul său de președinte și CEO în cursul acestui an”, se arăta în injucția depusă de Estee Lauder.

Acest lucru nu va afecta în niciun fel consumatorii. Deciem va continua să producă produsele-cult The Ordinary, iar toate magazinele care au fost închise în ultimele zile din cauza conflictului intern vor fi redeschise.

De asemenea, site-ul Deciem a fost repus în funcțiune, iar contul de Instagram al brandului a fost închis. Acesta era platforma fostului CEO Brandon Truaxe pentru a comunica cu clienții. Adesea, acesta afișa un comportament îngrijorător și folosea contul de Instagram pentru a face acuzații grave la adresa investitorilor și colaboratorilor companiei Deciem.

Vestea că Truaxe a fost înlăturat de la conducerea companiei și că aceasta nu se mai închide vine ca o veste bună pentru fanii produselor de skincare The Ordinary, care s-au consacrat în industria de beauty datorită calității formulelor, dar și datorită prețurilor extrem de accesibile.

Citește și:

Tot ce trebuie să știi despre produsele The Ordinary, care au luat prin învăluire industria de beauty

Top 10 cele mai bune produse The Ordinary în care merită să investești

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com