De ce nu trebuie sub nicio formă să îți perii părul dimineața

De ce nu trebuie sub nicio formă să îți perii părul dimineața

Lasă-ne să ghicim rutina ta zilnică de dimineață: te speli, îți bei cafeaua, îți alegi hainele, te machiezi, îți perii părul, nu neapărat în ordinea aceasta. Ei bine, află de ce trebuie sub nicio formă să îți perii părul dimineața. Cel puțin asta susține un hairstilist celebru.

George Northwood a dezvăluit, pentru Vogue, de ce nu trebuie sub nicio formă să îți perii părul dimineața, iar explicația este neașteptat de simplă. Iar sfatul nu este dedicat numai persoanelor cu părul ondulat, care au un motiv evident pentru care evită să își perie părul.

„Niciodată, niciodată să nu îți perii părul dimineața. În primul rând, duce la electrizarea părului, iar în al doilea rând, este în totdeauna un factor al distrugerii firului din cauza agresiunii mecanice. Folosește-ți degetele și vei reuși să simți toate încâlciturile”, spune George Northwood.

În plus, eliminarea acestui obicei te poate ajuta să obții acea coafură cool în stil francez – părul ușor ciufulit, ca scos din pat, este unul dintre cele mai mari trenduri în materie de păr anul acesta.

Ultimele sfaturi pe care le primim de la specialiști în ultima perioadă ne dau complet peste cap. Pare că ceea ce am învățat până acum nu mai este deloc valabil, și trebuie să schimbăm complet rutina de îngrijire a părului. Ați auzit și voi că secretul unui păr minunat este să nu-l speli? Așa că nu ne mai miră deloc de ce nu trebuie sub nicio formă să îți perii părul dimineața

Foto: Pixelformula

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com