Cum ștergi autobronzantul de pe piele dacă nu ești mulțumită de rezultat

Cum ștergi autobronzantul de pe piele dacă nu ești mulțumită de rezultat

Sezonul acesta, poartă pielea bronzată, glowy, cu tentă aurie! Pentru că mersul la solar nu este o soluție recomandată, și nu este încă vreme de plajă pentru a obține un bronz natural, apelăm la prietenul nostru cel mai bun pe timp de primăvară – autobronzantul. Totuși, dacă nu alegem produsul potrivit ori dacă nu îl aplicăm corect, este posibil să rămânem cu pete inestetice sau cu o nuanță portocalie pe piele. Iată cum ștergi autobronzantul, dacă nu ești mulțumită de rezultat.

Pentru rezultate optime atunci când aplici produsele bronzante, urmează acest ghid, unde vei găsi și recomandările noastre de shopping. Totuși, uneori nici acest truc genial de aplicare a autobronzantului nu ne salvează de la greșeli. Petele sunt cele mai inestetice și este foarte dificil să scapi de ele. Iar dacă ți-ai cumpărat o nuanță nepotrivită, vei vrea să scapi cât mai repede de ea de pe piele. Îți spunem cum ștergi autobronzantul de pe piele.

Cum ștergi autobronzantul

Un produs aparent banal dar care te va salva într-o situație de urgentă este uleiul de bebeluș. Vei avea nevoie și de o perie specială pentru exfoliere uscată, ori de un body scrub foarte bun. Pentru a șterge autobronzantul, aplică mai întâi uleiul de bebeluș, și lasă-l să acționeze timp de aproximativ 10 minute. Apoi, poți trece la faza de exfoliere, și vei observa că bronzul artificial și inestetic dispare odată cu celulele moarte. Clătește-te cu apă și asta este tot!

Acum că știi cât de simplu este să ștergi autobronzantul, nu te vei mai feri să folosești acest produs. Este o alternativă sănătoasă a statului la plajă și te poate ajuta să obții un aspect sănătos și strălucitor al pielii, demn de o adevărată pasionată de beauty!

Foto: Shutterstock

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com