Cum se menține tânără Victoria Beckham: 5 trucuri esențiale

Dieta alcalină nu este singurul truc pe care Victoria Beckham se bazează pentru a-și menține tinerețea. Vedeta dezvăluie și alte 8 trucuri de frumusețe care sunt un adevărat elixir al tinereții pentru ea!

Victoria Beckham se poate declara o femeie împlinită: are o căsnicie frumoasă cu unul dintre cei mai doriți bărbați de pe planetă, patru copii pe care îi admirăm cu fiecare ocazie, are o carieră de succes și totuși își găsește timp și să aibă grijă de ea. Acesta este motivul pentru care arată atât de bine la vârsta de 42 de ani.

Victoria pare că a găsit elixirul tinereții, însă în spatele aspectului ei încă tânăr se ascunde multă îngrijire acordată corpului ei și o dietă foarte ordonată. Aceasta a adoptat dieta alcalină care o ajută să regleze pH-ul corporal, să își detoxifice organismul și să își mențină pielea tânără. 

Însă Victoria Beckham nu se rezumă doar la această dietă pentru a se menține tânără. Are câteva obsesii atunci când vine vorba de îngrijirea pielii peste care nu poate trece și care o ajută și mai mult în lupta contra procesului de îmbătrânire.

Intră în galeria foto și află cum se menține tânără Victoria Beckham!

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro