Cum să-ți alegi blush-ul în funcție de culoarea pielii

Alegerea culorii blush-ului și aplicarea acestuia pot fi destul de complicate dacă nu stăpânești bine tehnica și teoria culorilor. Pentru a nu ajunge să arătăți prea îmbujorată, urmează aceste sfaturi pentru a alege culoarea de blush potrivită pielii tale! 

1. Pentru pielea deschisă la culoare

Pentru o culoare drăguță și naturală a obrajilor, axează-te pe nuanțe pastelate de roz sau piersică. Evită orice produs cu subton maro, întrucât poate da un aspect „murdar” feței.

best-blush-for-your-skin-01-bess431

2. Pentru pielea măslinie

Pe o astfel de piele, nuanțele deschise de roz nu se observă, iar cele în tonuri de piersică sau de bronz arată destul de ciudat. Cel mai bine ar fi să optezi pentru nuanțe medii sau închise de roz.

best-blush-for-your-skin-02-bess431

3. Pentru pielea medie

Culorile puternice și aprinse iluminează tenurile cu subton maro sau galben, așa că alege nuanțe aprinse de roz. Nu îți face griji, culoarea pielii tale va mai tempera din intensitatea blush-ului.

best-blush-for-your-skin-03-bess431

4. Pentru pielea închisă la culoare

Blush-ul trebuie să fie vizibil pentru a avea efect și pentru a-ți defini fața, însă ai grijă să nu exagerezi. Pentru tenurile închise, nuațele mai închise de roșu, portocaliu sau de cărămiziu dau cea mai naturală culoare.

best-blush-for-your-skin-04-bess431

Foto Yannis Vlamos

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro