Cum să obții un decolteu radios, pentru un look de petrecere perfect

Cum să obții un decolteu radios, pentru un look de petrecere perfect

Cu toții îl observă, mai puțin noi însene. Propun să coborâm oglinda din dreptul chipului și, măcar de această dată, să ne îndreptăm atenția către mult-admiratul decolteu. 

Multe dintre noi suntem foarte riguroase atunci când vine vorba de rutina de îngrijire a tenului: folosim exfoliante, măști, tratamente, serumuri hidratante – pe scurt: punem la cale un plan în zeci de pași, mai ales atunci când se apropie petrecerile de sfârșit de an. Iar după ce ne-am asigurat că pielea este corect curățată și îngrijită, trecem la machiaj. Și uite așa o zonă foarte importantă a corpului nostru rămâne, adesea, complet ignorată. Ați ghicit, este vorba despre decolteu.

Pielea de la nivelul gâtului și pieptului este expusă la aceleași agresiuni zilnice ca și cea de pe față. Cu atât mai mult dacă adori bluzele sau rochiile cu decupaje adânci: frigul, razele UV și poluarea pot avea efecte permanente asupra acestei zone, despre care se spune că poate trăda vârsta oricărei femei. Ce rămâne de făcut este să ne înarmăm cu produsele potrivite pentru a ne asigura că decolteul nostru va arăta impecabil atât la partyurile de sezon cât și în restul anului. Descoperă în galeria foto produsele care te vor ajuta să obții un decolteu radios.

Foto: Arhiva CONDÉ NAST

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com